Vinn energisnåla vitvaror

E-Prize är tillbaka – tävla om att bli Sveriges energismartaste person 2014

Välkommen till en ny omgång av E-Prize – tävlingen för alla som vill få mer pengar i plånboken genom att spara energi. I samarbete med dig kan vi hjälpas åt att få ett energianvändande som långsiktigt sparar på resurserna. Nu är det dags för deltävling tre.

Tävla och vinn fina priser

Med start i oktober och fram till april 2014 kan du vara med i någon av våra sex deltävlingar och vinna spännande priser.

Under december och januari kan du vinna energisnåla vitvaror från Electrolux! (presentkort värt 6 000 kr)

Så här går tävlingen till

Beskriv konkret i tävlingsformuläret nedan (max 200 ord) hur du gått tillväga för att minska den totala energiförbrukningen i ditt hushåll. I slutet av varje månad bedömer vi alla inkomna tävlingsbidrag och meddelar vinnaren via e-post. Om du inte har turen att vinna en månad har du möjlighet att skicka in ett nytt bidrag och delta igen.

Priset delas ut till den privatperson som på ett inspirerande, kul och klurigt sätt tagit energieffektivisering på allvar. Och det gäller inte bara elförbrukningen – utan vad du totalt gör för att minska all slags energiåtgång i ditt hushåll.

Välkommen att tävla!

Som månadens vinnare blir du utsedd till finalist i den stora E-Prize-tävlingen och har chansen att vinna ett fint pris och få titeln ”Sveriges energismartaste person 2014”. Finalen kommer att äga rum i slutet av maj och då koras vinnaren. Förra omgångens vinnare Fredrik Hamlin vann en elbil under ett år. Vad Fredrik med familj genomförde för förändringar kan du läsa om här.

Tävlingsvillkor

Sista datum för att tävla i den tredje deltävlingen är 31 januari. Vinnaren får ett presentkort på energisnåla vitvaror från Electrolux till ett värde av 6 000 kr. Eventuell vinstskatt betalas av E.ON.

Vinnaren i E-Prize utses av en expertjury som består av Lars Bärtås, energiredaktör på Privata Affärer, Bengt Drakenberg, energirådgivare Energikontoret Skåne och Joakim Adgård, Försäljningschef E.ON Försäljning. Juryns beslut kan inte överklagas.

Som månadens vinnare blir du även utsedd till finalist i den stora E-Prize-tävlingen, "Sveriges energismartaste person", som går av stapeln i Malmö i maj 2014. Dina personuppgifter kan komma att användas av Privata Affärer och E.ON för utskick av marknadsföringsmaterial och liknande. Enligt Personuppgiftslagen (PUL) har du rätt att begära information om och rättelse av dina personuppgifter.


Månadens E-prizevinnare

Säsongens andra vinnare

Staffan Johansson planerade för ett boende med bästa möjliga komfort och lägsta möjliga energiförbrukning.

E.ON Försäljning

Månadens E-prizevinnare

Säsongens första vinnare

Månadens E-prizevinnare Lars-Erik Persson har metodiskt energioptimerat sin elslukande 70-talsvilla.

E.ON Försäljning

eprize.se

E-Prize

Fler kul, kluriga och inspirerande energieffektiviseringstips.

E.ON Försäljning