Mina sidor företag

Välkommen till Mina sidor

Som E.ON-kund har du automatiskt tillgång till Mina sidor - dina egna, personliga sidor på vår webbplats.

Du som är Storföretagskund loggar in till Mina sidor Företag med din e-postadress och lösenord på denna länk.

Du har 3 goda skäl att gå med i Mina sidor

  • Du som köper din el av oss kan beställa och använda 100Koll på Mina sidor. Följ företagets förbrukning och styr dina apparater på distans. Logga in och påbörja jakten på kilowattimmarna.
  • Du kan se dina fakturor. På Mina sidor hittar du en lättöverskådlig fakturaöversikt. Du kan givetvis också läsa den tillhörande specifikationen för varje faktura. Och om du vill få fakturaspecifikationen direkt hem i brevlådan beställer du den enkelt här.
  • Du får tips på hur du sparar energi. Här finns förslag på åtgärder som är anpassade för ditt boende – och som är bra för såväl din plånbok som vår miljö.

På Mina sidor kan du också hantera dina personliga ärenden, såsom att anmäla flytt och förnya ditt avtal med oss. Dessutom har du möjlighet att delta i tävlingar och utnyttja unika erbjudanden.

Är du här första gången?

För att komma igång behöver du skapa ditt Mina sidor-konto. Det tar bara några minuter. Ett tips är att ha din faktura eller ditt E.ON-avtal till hands – du kommer att bli ombedd att fylla i ditt kundnummer.


Logga in

eller

Skapa användarkonto

Glömt lösenord

Hjälp