Vi söker ingenjörer

Vi gillar visionärer med hjärta

Det råder inga tvivel om saken – en av vår tids största utmaningar är att skapa ett mer hållbart samhälle. Som ett av världens största privatägda energibolag har vi en unik möjlighet att verkligen göra skillnad. För att lyckas behöver vi fler drivna och kreativa människor som vill skapa framtidens smarta energilösningar tillsammans med oss. Är du en av dem? In English

Har du glöd?

Om du har ambitionen att använda din kunskap, nyfikenhet och kreativitet till att skapa ett bättre samhälle, ja då kan vi göra fantastiska saker tillsammans.


Vi tänker så här

Våra medarbetare är det viktigaste vi har. Som anställd erbjuds du självklart både utvecklingsmöjligheter och förmåner.


Jobba med oss

På vår jobbsökarsajt hittar du alla lediga tjänster hos oss på E.ON i Sverige och utomlands. Här kan du också registrera ditt CV.
Tävla i kreativitet

Tack till alla studenter som besökte oss på arbetsmarknadsdagarna 2014/2015. I vår monter hade vi en tävling där man med hjälp av en enhet kallad Makey Makey skulle uppfinna den mest nördiga och fantasifulla spelkontrollen.


Student & skola

Vi vill gärna knyta kontakter med skolor och studenter. Prata med oss om studiebesök, exjobb och traineeprogram!


Äntligen Jobb

Äntligen jobb

Khalid Gilani är den förste som gör praktik på E.ON inom projektet Äntligen Jobb, som ska öppna dörrar för utländskfödda akademiker och trygga det framtida behovet av kvalificerad arbetskraft i Sverige.