Varför ställa om till elbilar på  företaget?

Runt om i Sverige pågår det en energirevolution, svenska företag ställer om och varje dag rullar fler och fler elbilar ut på våra vägar. Pär Möller, Head of eMobility Nordic, berättar om vår lösning och vinsterna med att ställa om till laddbart.

Uppgradera till laddbar fordonsflotta

Efterfrågan på förnybara energikällor växer i vårt nya energilandskap. Vi på E.ON är med och driver utvecklingen och uppmanar nu företagen att ställa om till en laddbar fordonsflotta. Som helhetsleverantör av laddlösningar vill vi göra det enklare för din verksamhet att köra på el. Att ha elbilar i företaget har inte bara en positiv inverkan på klimatet utan ger även positiva effekter för affären, kunderna och medarbetarna.

Vi har som målsättning att ställa om till att sälja 100% förnybar och återvunnen energi senast år 2025. Vår drivkraft är ett svar på den ökade efterfrågan på hållbara energilösningar. Elbilen är ett naturligt och självklart steg i riktningen mot en hållbar framtid och med våra laddbara lösningar kan vi tillsammans göra skillnad på riktigt.

Kontakta våra experter

Kalle Thunell
Stockholm
0730-855962
karl.thunell@eon.se

Dennis Rocé
0730-334179
dennis.roce@eon.se

Anmäl dig till vårt digitala nyhetsbrev

Ladda för framtiden

I vårt white paper kan du bland annat läsa om vårt flexibla erbjudande för företag,  om andra som ställt om till eldriven fordonsflotta och hur du steg för steg byter till el.

E-mobility whitepaper
Snabbladdare elbil

Skräddarsydda laddlösningar

Ställ om till elbil på företaget och gör det lätt för dina medarbetare och kunder att välja en mer hållbar väg. Med våra laddtjänster får du en helhetslösning som är skräddarsydd för just dig och ditt företag.

Elbil kör på skogsväg

Södra satsar på hållbara resor

Södra Skogsägarnas hållbarhetsmål är fossilfri produktion 2020 och transport år 2030. En del i att nå det målet är att installera laddstolpar som deras anställda kan använda.

Laddstation i parkeringshus

Ställ om till elbilar i företaget

Genom att ställa om till elfordon har vi en chans att göra miljön och framtida generationer en jättetjänst. Elfordon är framtidens fordon - tysta, bekväma och moderna.