Möt Brf:en som satsar på solfarmarlivet - E.ON
apartment up_arrowboka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook rorligt_icon copygoogle_plushouse Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization

Möt Brf:en som satsar på Solfarmarlivet

För en tid sedan efterlyste vi potentiella solfarmare runt om i Sverige.  Det var glädjande att se att intresset för solceller var enormt och vi fick in så många fina bidrag. Nu är Solfarmarna här, och vi har fått möjligheten att följa deras resa genom Solfarmarlivet.

På den högsta kullen i Mälarhöjden i södra Stockholm finner vi bostadsrättsföreningen Mälarhöjdsutsikten 15. Föreningen bestämde sig tidigt för att de ville profilera sig som en miljömedveten bostadsrättsförening och har en tydlig mission – de vill bidra till en bättre värld. Hittills har det inneburit bergvärme, utökad vindisolering och egen kompost – nu blir det även solceller.

Vi har väldigt tidigt bestämt oss om att vi vill bli profilerade som en miljömedveten förening, säger Anna-Kara som bor i föreningen.

Ett tydligt ställningstagande som syns

text text

Solpaneler blir ett väldigt tydligt ställningstagande, det är ju något som syns utåt också, säger Anna-Klara.

Scrolla upp