Varför bör ni satsa på laddstationer?

1. Elbil är framtiden

Enligt elbilsstatistik.se har antalet laddbara bilar ökat med 52 procent det senaste året, en kurva som ser ut att fortsätta spikrakt uppåt.

2. Ökar föreningens värde

Då fler kör en elbil ökar även behovet av laddstationer. En BRF med laddplatser kan enligt statistik öka försäljningspriset på lägenheterna.

3. Installationen är enkel

Som leverantör finns vi med er hela vägen. Vi hittar lösningen som täcker just era behov, ger goda råd och dessutom ingår installationen.

Vad kostar det?

Räkna ut den uppskattade kostnaden för laddstationer i just din förening.

Kvinna laddar elbil

Steg för steg-guide

Från idé, till motion till laddstationer. I vår steg för steg-guide hittar du all information du behöver för hur ni arbeta med frågan i styrelsen. Enkelt och tydligt.

Våra laddpaket

Handplocka tjänster och skapa er skräddarsydda laddlösning. Hos oss kan ni få allt från ett enkelt baspaket till avancerade helhetslösningar – det är era behov som styr. 

Flexpaketet

Är ni ute efter en mer flexibel lösning med tjänster efter behov? Flexpaketet ger er låsbara laddboxar uppkopplade med 3G, med möjlighet att köpa till de tjänster ni behöver.

Redo att beställa offert?

Läs mer om våra laddlösningar för bostadsrättsföreningar och samfälligheter och få offert.

Frågor och svar

  • Varför bör du inte ladda elbilen i ett vanligt uttag?
    Det går att göra, men tar längre tid och är inte lika säkert. Med laddbox finns det ingen risk för överhettning och om något blir fel avbryter den automatiskt laddningen.
  • Hur lång tid tar det att ladda?
    Laddningstiden varierar beroende på var du laddar och bilens kapacitet. Med en laddbox hemma tar det cirka tre timmar att ladda färdigt. Behöver du ladda längs vägen med en snabbladdare tar det 20–30 minuter att ladda för 10 mils körning.
  • Passar E.ONs laddboxar till alla bilmärken?
    Med E.ONs laddlösningar kan du ladda alla elbilar. Oavsett märke.

Så hjälpte vi andra

Läs om andra BRF:er som satsat på E.ONs laddlösningar.

BRF Havsglimten valde Flexpaketet

6 laddstationer, 3 st LS4 Kompakt

Samfälligheten Gästgiveriet valde Baspaketet

41 laddstationer, 41 st Garo GLB