Tillsammans skapar vi superkrafter

Om vi ska kunna byta från bensin och diesel till eldrivna fordon måste det finnas bättre laddmöjligheter i landet. Och det är där du kommer in i bilden. Om du öppnar en elmack och delar med dig av din laddbox blir du en del av lösningen. För ju enklare det är för alla att ladda, desto snabbare kan vi gemensamt nå våra fossilfria mål. 

Varför vänta? Kom igång direkt.

Här beställer du våra nya smarta laddboxar direkt. Installation ingår. Smidigt och enkelt, precis som det ska vara med elbil. Nu får du dessutom 50% prisavdrag direkt på fakturan, om du är beviljad skattereduktion för grön teknik.

Thomas från ”All-In-1-Elmack” förklarar

Effektiva Thomas har redan öppnat en egen elmack och förklarar här hur enkelt det var. Allt du behöver är lite vilja och en app.

Så skaffar du elmack

Det är inte alls svårt. Du behöver bara kryssa i att du vill kunna dela din laddbox med andra när du lägger din beställning. Då ser vi till att du kan sätta på och stänga av laddningen direkt i mobilen. Antingen med vår app E.ON Drive eller appen eCharge, det beror på vilken laddbox du valt. På så vis kan du starta laddningen till någon annan även om du inte skulle vara hemma. Hur bra som helst ju! 

Elmackens 1-2-3

  • 1. Beställ laddbox
    Glöm inte att kryssa i valet ”Ja, jag vill dela min laddbox med andra”. Då ser vi till att du kan styra laddningen direkt i mobilen.
  • 2. Installera
    Själva installationen fixar vi. Luta dig tillbaks medan vi gör jobbet.
  • 3. Dela!
    Efter någon dag kan du enkelt sätta på och stänga av laddningen via en app. Då kan du dela med dig av din laddbox till precis vem du vill.

Kan jag ta betalt för elen i min elmack?

För dig som privatperson finns ingen funktion för betalning i din elmack. Du väljer själv om du vill bjuda på den, ta betalt eller kanske byta mot någon annan tjänst. Det finns ett maxbelopp för hur mycket extrainkomster du får ha utan att betala skatt, så tänk på det om du tar betalt. Mer information hittar du hos Skatteverket.

Är du företagare och vill starta en elmack, finns det en betallösning inbakad. Du bestämmer vilket pris du vill ta ut mot kund för en kWh, sen hanterar vårt betalsystem flödena och du får intäkten minus en procentuell transaktionsavgift. Som företagare kan du även göra din elmack helt synlig i vår app så att vem som helst kan hitta den och tanka.

Olssons elmack i Klagshamn

Sveriges första privata elmack?

Familjen Olsson har öppnat sin alldeles egna elmack för laddbara bilar. Nu ser de fram emot spännande möten och massor av sol. Energin till elmacken tas nämligen från solcellerna på taket. Därför är Olssons Elmack är ett perfekt exempel på hur vi tillsammans med våra kunder kan skapa superkrafter.


Fler smarta lösningar

Laddbox på vägg laddar elbil

Se alla våra laddboxar

Vi har två olika modeller att välja emellan. Läs om vilken som passar dina behov bäst.

Barn sitter i bakluckan på en elbil som laddas

Laddkort med rabatt

Med vårt laddkort får du rabatt varje gång du laddar i någon av våra laddstationer.

Flerbostadshus bostadsrättsförening laddlösningar

Laddlösning för BRF

Självklart kan även bostadsrättsföreningar skaffa laddbox! Vi hjälper er med allt.

Svarta solceller på villatak

Solceller -> Superkrafter

Med solceller kan du driva hela hemmet med egenproducerad, förnybar energi.