Alla kan öppna elmack - Thomas från ”All-In-1-Elmack” förklarar

Om vi ska kunna byta från bensin och diesel till eldrivna fordon måste det finnas bättre laddmöjligheter i landet. Och det är där du kommer in i bilden. Om du öppnar en elmack och delar med dig av din laddbox blir du en del av lösningen. För ju enklare det är för alla att ladda, desto snabbare kan vi gemensamt nå våra fossilfria mål.

Så skaffar du elmack

Det är inte alls svårt. Du behöver bara kryssa i att du vill kunna dela din laddbox med andra när du lägger din beställning. Då ser vi till att du kan sätta på och stänga av laddningen direkt i mobilen. Antingen med vår app E.ON Drive eller appen eCharge, det beror på vilken laddbox du valt. På så vis kan du starta laddningen till någon annan även om du inte skulle vara hemma. Hur bra som helst ju! 

Elmackens 1-2-3

  • 1. Beställ laddbox Glöm inte att kryssa i valet ”Ja, jag vill dela min laddbox med andra”. Då ser vi till att du kan styra laddningen direkt i mobilen.

  • 2. Installera Själva installationen fixar vi. Luta dig tillbaks medan vi gör jobbet.

  • 3. Dela! Efter någon dag kan du enkelt sätta på och stänga av laddningen via en app. Då kan du dela med dig av din laddbox till precis vem du vill.

Kan jag ta betalt för elen i min elmack?

För dig som privatperson finns ingen funktion för betalning i din elmack. Du väljer själv om du vill bjuda på den, ta betalt eller kanske byta mot någon annan tjänst. Det finns ett maxbelopp för hur mycket extrainkomster du får ha utan att betala skatt, så tänk på det om du tar betalt. Mer information hittar du hos Skatteverket.

Är du företagare och vill starta en elmack, finns det en betallösning inbakad. Du bestämmer vilket pris du vill ta ut mot kund för en kWh, sen hanterar vårt betalsystem flödena och du får intäkten minus en procentuell transaktionsavgift. Som företagare kan du även göra din elmack helt synlig i vår app så att vem som helst kan hitta den och tanka.

Sveriges första privata elmack?

Familjen Olsson har öppnat sin alldeles egna elmack för laddbara bilar. Nu ser de fram emot spännande möten och massor av sol. Energin till elmacken tas nämligen från solcellerna på taket. Därför är Olssons Elmack är ett perfekt exempel på hur vi tillsammans med våra kunder kan skapa superkrafter.

laddbox för att ladda hemma

eBox Smart - prisvärd och snabb laddbox

Prisvärd och lättanvänd laddbox med de viktigaste funktionerna.

  • Styr och dela laddboxen med eCharge app

  • Koppla upp via ditt WiFi-nätverk

  • Framtidssäkrad – uppdatera mjukvaran i laddboxen för fler smarta funktioner

Pris inklusive standardinstallation och 50% skattereduktion för grön teknik:

8 995 kr

Pris exkl skattereduktion: 17 990 kr


Du kanske också är intresserad av:

Laddning av elbil.

Ladda på vägen med rabatt

Skaffa vårt laddkort och ladda enkelt med rabatt på alla E.ON laddstationer.

Bostadsrättshus med grönområde framför.

Laddlösningar för dig som bor i bostadsrätt

Uppgradera din BRF med laddstationer. Vi hjälper er genom hela installationen.

Hus med trädgård, lekande barn och solceller på taket.

Ge hemmet superkrafter med solceller

Spara pengar och producera din egen förnybara el.