Ladda elbilen längs vägen med rabatt

Att köra på el ska vara enkelt. Med vårt laddkort laddar du din elbil med rabatt på alla våra laddstationer, i ett av Nordens och Europas största laddnätverk. Du får dessutom appen E.ON Drive, där du enkelt hittar laddstationer, startar laddningar och ser dina kvitton samt laddningshistorik. 

Det lönar sig med laddkort

Här kan du jämföra olika prisalternativ och hitta vad som passar dig bäst. Alla priser inklusive moms och gäller på E.ONs laddstationer. Priserna gäller från 1 juli 2020.
Se villkor nedan

Minska köer och undvik trängselavgifter

För att du och andra elbilister ska slippa onödiga köer så har vi infört en trängselavgift på 3 kr/minut om man står vid en snabbladdare längre än 45 minuter. Om du använder Engångsbetalning är trängselavgiften 3,60 kr/min.*

Ultrasnabbladdare – Powered by E.ON Drive & Clever

Ultrasnabbladdarna i Norden ägs och drivs av Powered by E.ON Drive & Clever. Vill du veta mer om vad det innebär? **

Kvinna i bil med mobiltelefon.

Ladda dig fram i Europa

Att köra på el ska vara enkelt. Med våra laddkort laddar du din elbil med rabatt i ett av Europas största nätverk. Du får dessutom appen E.ON Drive, där du hittar laddstationer längs vägen, startar laddningar och kan se laddningshistorik.

Knapp med länk till App Store.
Knapp med länk till Google Play

Priser på andras laddstationer

E.ONs laddkort går att använda på många olika laddstationer i Sverige och Europa. Priserna som anges på den här sidan gäller enbart för E.ONs egna laddare i Sverige, andra leverantörer sätter sina egna priser. Ladda ned vår app E.ON Drive för att se aktuellt pris på varje laddstation.

Ladda snabbt och säkert hemma med vår laddbox

Med vår Ladda hemma-box blir det snabbare och säkrare att ladda din elbil, och självklart ingår installationen.

* Bilar som står vid en snabbladdare längre än 45 minuter kommer att beläggas med en trängselkostnad på 3 kr/minut (3,60 kr/min vid engångsbetalning). Detta sker för att undvika att laddstationen är belagd utanför den tid som skyltningen tillåter.

** Ultrasnabbladdarna i Norden ägs och drivs av Powered by E.ON Drive & Clever. Den danska operatören Clever och tyska E.ON Drive har skapat ett s.k. joint venture för att uppföra och driva ultrasnabbladdare längs med motorvägarna i Skandinavien. Detta joint venture är helt separat från E.ON i Sverige och drivs i vinstsyfte helt separat från E.ON-strukturen i Norden. 

Joint Venture har som mål att knyta samman städerna i Danmark, Sverige och Norge genom totalt 48 st etableringsplatser. Joint Venture uppfyller ett löfte till den Europeiska kommissionens CEF-program (Connecting Europe Facility) att bygga 28st av EU medfinansierade etableringar i Danmark och Sverige. Ytterligare 20 etableringar görs I Norge utanför EUs medfinansiering. 

De legala namnen för Joint Venture är “Ultra-Fast Charging Venture Scandinavia ApS” i Danmark, UFC Sweden AB i Sweden och Ultra-Fast Charging Scandinavia AS i Norge. Joint Venture kommer att utnyttja varumärkesnamnet “Powered by E.ON Drive & Clever” i all extern kommunikation, PR och marknadsföring.