Laddbox – gör laddningen hemma fyra gånger snabbare

Ladda din elbil med laddbox. Det är både enklare, säkrare och upp till 4 gånger snabbare än ett vanligt vägguttag. Välj mellan våra smarta laddare nedan.

Fördelar med laddbox hemma

Ladda upp till fyra gånger snabbare

Med en laddbox går laddningen upp till fyra gånger snabbare än om du använder ett vanligt vägguttag. Så att du och din bil alltid är redo.

Ladda enklare

Din laddbox finns alltid nära till hands och du slipper trassel med förlängningskablar. Du kan även styra laddningen enkelt i appen.

Ladda säkrare

Ett vanligt vägguttag är egentligen inte gjort för att klara kontinuerlig hög belastning. Med våra laddare slipper du riskera att säkringarna går och undviker brandfara på grund av överhettning.

Svart laddbox för hemmet

Ett tryggt och smart val

  • Utvalda och testade av våra experter Hos oss får du ett urval av marknadens bästa laddboxar, testade av våra experter för det nordiska klimatet.

  • Installation ingår - vi fixar allt När du beställer laddbox hos oss ingår alltid standardinstallation.

  • Ladda smartare med appen I appen kan du sätta igång och stoppa laddningen från din telefon eller surfplatta.

  • Dela laddboxen med dina vänner I appen kan du enkelt starta din egen elmack och bjuda in dina vänner.

  • Fri support Vår support är alltid tillgänglig för dig före, under och efter installation. Vid behov kan vi kontrollera och optimera din laddbox på distans, med din tillåtelse så klart.

Laddkort med fria mil på köpet

Just nu får du laddkort med 25 fria mil när du beställer en laddbox (värde 100 kr). Laddkortet är kopplat till ditt betalkort och ger tillgång till vår plattform där du bland annat hittar laddstolpar och kan se din betalningshistorik.

Räkna ut hur mycket tid du sparar med laddbox

Här kan du se hur mycket snabbare du kan ladda med laddbox jämfört med ett vanligt vägguttag. Välj din biltyp, ange sen hur långt du brukar köra på en dag.

Så skaffar du laddbox

Kom igång och ladda hemma i tre enkla steg

Beställ laddbox

Välj den laddbox som passar dig bäst här ovan. Klicka sedan på beställningsknappen och fyll i formuläret.

Du får en bekräftelse

Inom en arbetsdag skickar vi en mailbekräftelse på din beställning. Kort därpå ringer vi upp dig för att boka tid för installation.

Installation

Våra certifierade installatörer kopplar in din laddbox. Klart! Fakturan skickar vi efter installationen.

Grön ROT-avdrag

50 %

Från och med 1 januari 2021 kan du som skaffar en laddstation hemma få grönt rot-avdrag på 50% av kostnaden för arbete och material. Resekostnad ingår ej i avdraget. Det gröna skatteavdraget är ett stöd till alla som vill investera i hållbara energilösningar i sitt hem. Det fungerar enligt samma princip som nuvarande rot- och rutavdragen.

Läs mer om det gröna avdraget

Vanliga frågor om laddstationer hemma

Varför ska jag installera en laddbox hemma?

Det finns många fördelar med att ha en laddbox hemma; det blir både enklare, säkrare och snabbare än ett vanligt vägguttag. Det gör att du kan känna dig trygg och att du alltid vet att du har el i bilen när du ska ut och köra. En annan stor fördel är att det är betydligt billigare att ladda sin elbil hemma jämfört att ladda den på vägen.

Vad kostar en laddbox?

Det beror på vilka behov du har. Vi erbjuder alltifrån högteknologiska laddboxar som är extra smarta, uppkopplade och styrbara, och som anpassar sig till hur mycket effekt som finns ledigt i ditt hem, till enklare modeller som i stort sett laddar din bil. Dessa skiljer sig i pris. Vi guidar dig till vilken produkt som passar dig bäst.

Vilken laddbox ska jag välja?

Våra specialister har gjort ett urval av marknadens bästa laddboxar i tre olika kategorier, alltifrån en enklare laddbox till en laddbox som automatiskt anpassar sig till hur mycket effekt som finns ledigt i ditt hem. Vi guidar dig till vilken produkt som passar dig bäst.

 

Du kanske också är intresserad av:

Laddning av elbil.

Ladda i Europa med rabatt

Skaffa vårt laddkort och ladda med rabatt på alla våra laddstationer längs vägen.

Bostadsrättshus med grönområde framför.

Laddlösningar för bostadsrättsföreningar

Bor du i en bostadsrättsförening? Se hur ni gör för att skaffa laddlösning från idé, till motion till installation.

Hus med trädgård, lekande barn och solceller på taket.

Ge hemmet superkrafter med solceller

Spara pengar och producera din egen förnybara el.