Beställ laddkort | e-mobility BRF - E.ON
apartment up_arrow boka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin EAC9921F-E050-4152-9E00-5A9E1CAFA966Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization
Laddstation

När laddstationen är på plats

Beställ laddkort

Vår vision är att förnya Sverige

Vårt mål är ett samhälle som drivs av naturens kraft, inte på dess bekostnad. Genom att investera i våra laddlösningar är ni med och förnyar Sverige samtidigt som ni er förening blir mer attraktiv på marknaden. Det kan i sin tur även höja försäljningspriset på lägenheterna, både nu och i framtiden.

Information till de boende

När laddstationerna är färdiginstallerade är det viktigt att föreningen informerar de boende om hur den enskilde elbilsföraren ska betala för sin laddning. Om ni har beställt en laddlösning med åtkomsthantering och E.ONs betallösning behöver de boende som ska ladda beställa ett laddkort.

Är du privatperson och vill beställa laddbox?

Till emobility privat

Så laddar du vid laddstationen

Sätt i sladden

Anslut bilen till laddboxen eller laddstolpen med kabeln.

Börja ladda

När laddningen startar indikerar ett blått sken att laddningen pågår.

Avsluta laddningen

Avsluta laddningen från bilen innan kabeln kan lossas. Lossa först kabeln från din bil och sedan från laddstationen.

Att ladda utanför hemmet

Laddkortet fungerar även på E.ONs alla laddstationer i Sverige och Europa som är ett av Nordens och Europas största laddnätverk. Som leverantör erbjuder vi rabatterad laddning längs vägen, både på snabbladdning och destinationsladdning.

Mer om våra satsningar på el som framtidens drivmedel

Hitta en laddstation nära dig

Den här sidan uppdaterades 1 mars 2019
E.ON Energilösningar (handel)