Energibesparing med kostnadsfri analys

Abonnemangsoptimering innebär att vi gör en kostnadsfri analys av din verksamhets elnätsabonnemang, och gäller oavsett vilket elnätsbolag du är kund hos. Vi gör en grundläggande analys av de elnätsabonnemang som finns i verksamheten, för att se om dessa stämmer överens med din verkliga förbrukning.

Vi analyserar förbrukningen under året tillsammans med information om fastigheten, som exempelvis fastighetstyp, värme/kylsystem eller hissar. Med rätt elnätsabonnemang och rätt säkringsstorlekar kan dina kostnader minska avsevärt. Samma komfort till ett lägre pris helt enkelt!

Stor besparingspotential

Här kan finnas stora kostnader att spara och analysen kan aldrig bli en onödig kostnad eftersom vi debiterar i efterhand – med priset ställt i relation till besparingen. Det betyder att efter en tid har du alltså räknat hem Abonnemangsoptimeringen. Skulle vi mot förmodan komma fram till att en besparingspotential saknas, kostar inte vårt arbete dig en enda krona.

Utnyttja vår expertis

Med vår samlade kompetens och erfarenhet inom energiområdet är vi experter på Abonnemangsoptimering. Arbetsinsatsen för er del är minimal. Medan vi optimerar era energikostnader kan ni lugnt jobba vidare med er egen verksamhet – det ni är allra bäst på.

Produktblad

Se hur andra använt sig av Abonnemangsoptimering

Rikshem minskade kostnaderna och sparade en miljon kronor.

Kontaktperson

Rikard Henriksson
Costumer solutions
rikard.henriksson@eon.se
0702-19 33 31