Vad kan vi hjälpa till med idag?

Vill ni öka värdet av era fastigheter? Minska driftkostnader och hitta energitjuvar? Få full koll på er data? Ni kanske har pratat om solceller på taket? Att få upp laddstolpar till kundernas elbilar? Eller hur smart det skulle vara att installera markvärme och slippa röja snö i vinter?

Oavsett behov – vi är din partner med bredd, spets och helhetsfokus. Slå oss en signal, så pratar vi mer om ditt företags energimål.

Full koll på energikostnaderna

Alla våra företagskunder får kostnadsfri tillgång till E.ON Navigator, tjänsten som hjälper dig göra verksamheten mer effektiv och hållbar. I Navigator samlas allt om företagets energianvändning på ett och samma ställe.

E.ON Navigator på laptop

Helhetslösningar för fastigheter

Det ska vara enkelt att leva hållbart. Med E.ON Next kan du få ett skräddarsytt lokalt energisystem, optimerat utifrån de lokala förutsättningarna. Och vill ni är vi med hela vägen från planering och implementering till underhåll och fortsatt optimering.

Fastighet med solceller på taket
Man på balkong med mobil bland växter

Håll koll på värmesystemet

En välfungerande fjärrvärmeanläggning är ett av de smartaste värmealternativen man kan ha. Vi kan hjälpa er att optimera och effektivisera värmelösningen så att den alltid presterar sitt bästa och höjer komforten i era fastigheter.

Solpaneler på tak

Kom igång med solceller

Funderar ni på solceller? Ta hjälp av våra solcells- och energiexperter. Vi analyserar först verksamhetens förutsättningar och totala energibehov. Därefter tar vi fram en solcellslösning som passar just din fastighet.

Snabbladdare elbil

Skräddarsydda laddlösningar

Ställ om till elbil på företaget och gör det lätt för dina medarbetare och kunder att välja en mer hållbar väg. Med våra laddtjänster får du en helhetslösning som är skräddarsydd för just dig och ditt företag.