"Berätta för mig om din verksamhet och era behov"

Så inleder din företagsrådgivare dialogen – för att hitta rätt avtal och energilösningar för just din verksamhet. För vilken nytta gör konkurrenskraftiga avtal, smarta lösningar och effektiviseringstjänster om de inte är utformade efter dina behov? Vi tar helhetsgrepp och anpassar för att optimera din energisituation. Dessutom alltid fina specialerbjudanden till dig som är eller väljer att bli kund hos oss.

Här är vi – dina företagsrådgivare

Carola är företagsrådgivare på E.ON

Carola

Johanna är företagsrådgivare på E.ON

Johanna

Anders är företagsrådgivare på E.ON

Anders

Patrik, företagsrådgivare

Patrik

Det är någon av oss fyra du kan kontakta när du vill prata om er energisituation – allt från avtalsfrågor till optimeringstjänster och helhetslösningar. Tillsammans har vi 75 års erfarenhet i energibranschen och är speciellt utbildade just för verksamheter som förbrukar mellan 150 MWh och 1 GWh per år.

Som E.ON-kund får du alltid

  • Ursprungsmärkt el från sol, vind eller vattenkraft

  • Tillgång till smarta, digitala tjänster på Mitt E.ON och E.ON Navigator

  • Personlig rådgivning om hur du kan optimera med solpaneler, elbilsladdning och allt annat som rör din energisituation

  • Nyhetsbrev med löpande information om utvecklingen på energimarknaden

Full koll med våra digitala tjänster

Som kund hos oss har du kostnadsfri tillgång till våra digitala tjänster. På Mitt E.ON kan du se era fakturor och betalningar, avtal och andra dokument. Här kan du också ändra kontaktuppgifter och faktureringssätt med mera. För verksamheter med fler än tio anläggningar har E.ON Navigator anpassade funktioner, samt analyser och rapporter.

Några ord om våra avtalserbjudanden

Hos oss kan ni välja ursprungsmärkt, förnybar och fossilfri el från sol, vind och vattenkraft. Och bästa prismodellen för er förstås – ska det vara rörligt elpris som följer marknadens svängningar eller ett tryggt och stabilt fastpris? Eller kanske ett expertförvaltat elpris där ni ingår i en inköpspool tillsammans med andra E.ON-kunder? Tillsammans resonerar vi vidare utifrån marknadsläget och vad som passar din verksamhet bäst.

Kostnadsfri energirådgivning

Som företagskund hos oss kan du boka 45 minuters kostnadsfri energirådgivning (värde 895 kr). I samtalet får du personlig vägledning och värdefull information om hur du kan sänka energiförbrukningen och kostnaderna.

Elmarknaden just nu

Läs om vad som påverkar elpriset just nu och vår prognos kring marknadsläget.

Prata energi med oss

Vi finns här för dig och hjälper dig gärna välja det rätta elavtalet direkt. Du kanske har andra frågor om din energisituation också? Av oss får du svaren. Fyll bara i och skicka formuläret nedan så tar vi kontakt med dig så snart som möjligt.

Har du frågor kring hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter? Läs vår integritetspolicy.

Vill du hellre ringa direkt?

Våra certifieringar