Elavtal - Företag | El till mellanstora företag - E.ON
apartment up_arrow boka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin EAC9921F-E050-4152-9E00-5A9E1CAFA966Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization
Vindkraftverk samt man med hund

Anpassade lösningar för ditt elbehov

Vilket elbehov har ditt företag?

Den frågan ska alltid inleda ett partnerskap. För till vilken nytta är konkurrenskraftiga avtal, smarta energilösningar och effektiviseringstjänster om de inte är flexibla nog att formas efter din verksamhet? Vi vet att en enskild produkt sällan är svaret på komplexa behov. Så vi tar gärna ett helhetsgrepp om din energisituation och skräddarsyr en lösning. 

Därför är E.ON en bra partner

1

Enkelt och flexibelt

Oavsett om du vill ha en långsiktig strategi eller ett skräddarsytt energiavtal, så hjälper vi dig hela vägen. Vi vill att du ska känna dig trygg i ditt energival så att du kan lägga din värdefulla tid i din verksamhet istället.

2

E.ON Navigator

E.ON Navigator är ett verktyg som samlar allt som rör ditt företags energiförbrukning på ett och samma ställe. Med en enda inloggning har du åtkomst till alla dina verktyg, fakturor och rapporter, oavsett din verksamhets storlek.

3

Partnerskap

Våra energiexperter erbjuder dig en långsiktig rådgivning med bred expertis med helhetsfokus. Vi har lösningar för alla behov och tar gärna ett helhetsgrepp om din energisituation, och skräddarsyr en lösning utifrån dina behov.

Träffa våra energiexperter

Våra olika prismodeller

Flexibelt med rörligt elpris

Rörligt elpris passar dig som har marginal att klara tillfälliga pristoppar. Priset varierar över året, men har över tid varit det mest lönsamma valet.

 • På sikt ger det rörliga elpriset sannolikt den lägsta inköpskostnaden.
 • Med ett spotpris följer vi utvecklingen på elbörsen och garanterar att det du betalar följer det korta marknadspriset timme för timme.
 • Priset följer utvecklingen på den nordiska elbörsen Nord Pool.
 • Personlig rådgivning när du ska förnya ditt elavtal.
Tryggt med fast elpris

Om elen är en stor del av dina kostnader, kan det vara både smart och tryggt att veta exakt hur mycket du kommer att betala för varje kilowattimme.

 • Slipp fundera över elmarknadens toppar och dalar.
 • Det som påverkar slutpriset är hur mycket el ni använder.
 • Du kan binda elpriset under ett, två eller tre kalenderår.
 • Personlig rådgivning när du ska förnya ditt elavtal.
Expertförvaltat elpris

Ett expertförvaltat elpris passar företag som vill styra sina elpriser, tillsammans med andra.

 • Ingå i en inköpspool tillsammans med andra E.ON-kunder.
 • Låt våra experter bevaka elpriset och göra inköp, där de drar nytta av storleken på er gemensamma förbrukning.
 • Ett pris satt efter en större gemensam förbrukning betyder lägre elpris för dig.
 • Personlig rådgivning när du ska förnya ditt elavtal.

Priser för kvartal 2 2019 och historik

Den billigaste kilowattimmen är den som aldrig förbrukats

Att minska energiförbrukningen är det som kortsiktigt får störst påverkan på fakturan. Våra kunniga företagsrådgivare hjälper gärna till att se över ditt företags energianvändning, ge råd kring energibesparingar och hitta det bästa elavtalet baserat på verksamhetens energisituation och behov.

Prata energi med oss

Om du lämnar din e-post eller ett telefonnummer till oss så hör vi av oss till dig och diskuterar hur dina förutsättningar ser ut.

Har du frågor kring hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter? Läs vår integritetspolicy.

Vill du kontakta oss direkt?

Välj ett förnybart elavtal

Engagemanget i hållbarhetsfrågor är större än någonsin och många gånger kan en stark miljöprofil vara helt avgörande för valet av affärspartner eller leverantör. Genom att välja el från solenergi, vindkraft eller vattenkraft är ditt företag med och driver efterfrågan på förnybar energi.

När ditt företag har bytt till förnybart får du ett miljöintyg utställt i företagets namn. Du får också en logotyp som kan användas på webben och i mejlsignaturer.

Vår elförsäljning 2017

Den el vi sålde 2017 medförde utsläpp av 0 g koldioxid under produktionsfasen och 1,1 mg kärnbränsleavfall per kWh.

Elförsäljning 2017

Så hjälpte vi andra

Läs om hur andra företag har använt våra lösningar.

Den här sidan uppdaterades 4 april 2019
E.ON Energilösningar (handel)