Hur funkar det att ansluta ditt datacenter till vårt elnät?

Vill du få hjälp med att ansluta ditt datacenter till vårt elnät? Vi arbetar aktivt för att kunna erbjuda snabb etablering och optimal anslutning för er datacenterverksamhet. Här hittar du information om hur du gör för att undersöka möjligheterna för din verksamhet. Fyll i din information i formuläret nedan så hör en av våra experter av sig.

Vill du ha en prisindikation?

Detta är alternativet för dig som vill ha ett grovt uppskattat pris för anslutning av den anläggning du har tänkt dig. Ett prisalternativ per objekt lämnas kostnadsfritt i prisindikationen. För utredning av olika alternativ per objekt tar vi fram en offert för det arbete som utredningen kräver. Vår ambition är att återkomma till dig inom 4-8 veckor, beroende på ärendets komplexitet. Fyll i formuläret nedan för att få en prisindikation. 

Vill du ha en offert?

Om du redan har bestämt dig, och vill ha ett detaljerat pris samt villkor för din elanslutning, ska du vända dig till oss på storkundsinfo@eon.se. Vi tar då fram en offert till er för utredning av den nya anslutningen. Vår ambition är att återkomma till dig inom 8 veckor.

Andra frågor?

Tveka inte att höra av er till storkundsinfo@eon.se om ni har ytterligare frågor, samt är i behov av övriga tjänster och lösningar.

Få en prisindikation

Ange dina kontaktuppgifter.

Kontaktuppgifter

Teknisk information

Har du frågor kring hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter? Läs vår integritetspolicy.

Kontakta oss

E.ON Energidistribution
Storkundsinfo
205 09 Malmö
storkundsinfo@eon.se
040-25 55 50