Hållbara transporter – Företag | Översikt - E.ON
apartment up_arrow boka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin EAC9921F-E050-4152-9E00-5A9E1CAFA966Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization
Elbilar på laddning i garage.

Hållbara transporter

Vi hjälper dig att hitta rätt lösning för ditt företag.

Fördelar med E.ON som partner

Vi hjälper dig med allt längs vägen, från rådgivning kring drivmedel och omställning av flotta till faktiska lösningar och installationer. Tillsammans gör vi landet lite grönare.

Ikon för avbockat

Skräddarsytt
Visst har vi paketlösningar för den som vill. Men vi plockar ännu hellre ihop produkter och tjänster efter just dina behov – det är därför vi finns.

Ikon för avbockat

Erfarenhet
Från hela städer till småföretagare, vi har hjälpt hundratals företag att ställa om till ett miljövänligare alternativ. Ingen situation är den andra lik, vilket har gett oss en enorm erfarenhet genom åren. Vi har lösningar på det mesta.

Ikon för avbockat

Service
Vi är med dig genom hela processen, från installering av laddnings- eller gasstationer till underhåll av desamma och utmaningar på vägen. Din personliga kontakt finns här som bollplank, rådgivare och problemlösare i ett.

E.ON logo

Storlek och sträcka avgör bränslet

El eller biogas? Generellt kan man säga att ju mindre bil och kortare sträckor, desto större anledning att köra på el. Men en laddning håller i dagsläget upp till 60 mil och längre lär det bli i framtiden – så det är fortfarande inga småsträckor vi talar om. Oftast är det tyngre fordonstransporter som behöver gå på biogas. Biogas 100 eller Biogas Bas, välj efter plånbok eller miljömål – oavsett vad du väljer är det bra mycket bättre än diesel.

Kör du mest i staden och har egen parkering?
Då kan el vara något för dig.

kvinna sitter i elbil med mobil

Ladda med el

Alla våra laddstolpar drivs av förnybar el. Varje gång du laddar bilen hos oss producerar vi ny, exakt samma mängd förnybar energi från sol, vind och vatten. Vårt sätt att säga tack till naturen som hjälper dig att ladda batterierna.

Våra laddlösningar är skräddarsydda för dig

Kör du längre sträckor på diesel i tyngre fordon?
Då passar förmodligen biogas bäst.

Man tankar biogas

Biogas för en renare luft

Biogas är inte bara renare än diesel utan även billigare. Ett smart sätt att kostnadseffektivisera dina transporter samtidigt som du gör en storslagen insats för din närmiljö. Och ett tydligt exempel på en cirkulär affärsmodell.

Se vad du tjänar på att ställa om till biogas

Vill du veta mer om våra olika lösningar?

Vi har mängder av olika tjänster och lösningar som vi skräddarsyr efter dina behov. Fyll i vad du skulle vilja vet mer om så hör vi av oss inom kort.

Vad vill du ha hjälp med?

Har du frågor kring hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter? Läs vår integritetspolicy.

OKQ8 satsar i Sveriges gröna korridor

Man vid mack

Ett femtiotal laddningsstationer installeras just nu på OKQ8-stationer längs E4:an, från Oslo i norr till Hamburg i söder. Stationerna erbjuder redan biogas och installeringen av laddningsstationerna bidrar ytterligare till den 1500 km långa korridor som ska få vårt avlånga land lite grönare.

– Det ska vara enkelt att köra fossilfritt, säger Karin Waldén, Head of Sustainable transports på E.ON Sverige. Samarbete är en nyckel för att erbjuda våra kunder goda alternativ. Nu tar vi tillsammans med OKQ8 Scandinavia ett flermilakliv mot en infrastruktur som gynnar alternativa fordon.

Läs mer om satsningen

Den här sidan uppdaterades 1 mars 2019
av E.ON Energilösningar (handel)