Gör det lätt för dina medarbetare och kunder att välja en mer hållbar väg. Med E.ONs laddtjänster får du en helhetslösning som är skräddarsydd för just dig och ditt företag, och du får hjälp från start till mål. Så ta den hållbara vägen till framtiden med den främsta teknologin och en erfaren leverantör.

Är du i stället intresserad av att ladda den egna bilen hemma? Se våra lösningar för laddning av din egen bil.

Bästa lösningen för just er verksamhet

Vi hittar rätt laddlösning för er oavsett vilken verksamhet ni har – så att ni kan ta er dit ni behöver. Här är ett axplock av våra tjänster.

Hårdvara och installation

Laddstolpe och installation ingår alltid.

Välj betalningssätt

Välj själva vilken betalningsmetod som ska användas.

Åtkomst

Era användare identifierar sig smidigt med RFID-kort eller mobil-app – inga obehöriga kan ladda.

White label

Möjlighet att själva bli återförsäljare av laddstolpar och laddtjänster, i eget namn.

Välj själv laddpris

Välj själv pris, och om användarna ska betala per kWh eller per tidsenhet.

Lastbalansering

Vi anpassar effekten efter behovet under olika tider på dygnet.

Laddstatistik

Se hur mycket er laddare används med data från E.ON Navigator.

Personlig support

Direktnummer för era användare på laddstolpen.

Egen profilering

Möjlighet att sätta er egen logotyp och grafiska profil på laddstolpen.

Anpassad fakturering

Enkelt att skilja på förbrukning i tjänsten och privat.

Alltid nära till laddning

Vi har flera tusen laddpunkter bara i Norden. Allt för att du ska känna dig trygg med att du alltid har nära till en laddstation.

Pär Möller

Varför ställa om till elbilar?

Det pågår en energirevolution där fler och fler ställer om till laddbart. Pär Möller, Head of eMobility Nordic, berättar om våra laddlösningar och vad ditt företaget kan vinna på att ställa om.

Ställ om till elbilar på företaget

Skräddarsydda paket för några olika verksamheter

Kontor med växtvägg.

Fastigheter och kontor

Med lastbalansering mot fastighetens övriga förbrukning balanserar vi ert effektuttag så att ni håller kostnaderna nere. Vi tar hand om all administration, och kan hjälpa er att söka bidrag från Naturvårdsverket.

Bil som laddar

Fleet/leasing

Med vår fleet- och leasinglösning kan medarbetarna smidigt ladda sina fordon både vid kontoret och ute på fältet. Vår helhetslösning med anpassad fakturering gör det enkelt för er att redovisa.

Bil vid ladstolpe.

Publik laddning

Med den här lösningen kan du göra det möjligt för allmänheten att ladda hos er, när som helst på dygnet. Ni bestämmer priset, får laddintäkterna, och får extra tåliga stolpar anpassade för offentliga miljöer.

Bostadsrättsförening

Från idé, till motion, till laddstation. Med våra skräddarsydda laddlösningar blir resan mot en miljövänlig bostadsrättsförening enkel. Hitta rätt lösning för just er förening.

Motorväg i skymning

Taxi

Vi har lösningen, oavsett om det handlar om laddning på er egen station eller ute längs vägarna. Ni får också ta del av specialanpassade taxitariffer i E.ONs publika nätverk.

Utepool på spahotell

Hotell

Ge gästerna möjlighet att använda laddning under sin vistelse hos er. De kan sköta betalningen smidigt via rumskortsystemet, och ni får statistik på hur mycket laddarna används.

Varför ska jag välja E.ON?

Hos oss får du tillgång till snabb och avancerad teknologi, både i Sverige och resten av Europa. Vi är med dig hela vägen för att göra världen lite mer hållbar.

  • En erfaren leverantör E.ON har många års erfarenhet av laddlösningar. Vi har också en gedigen historia och en trygg framtid. Det betyder att vi kommer att finnas kvar och hjälpa dig hela vägen, både nu och i framtiden. Det betyder också att du kan lita på att våra och era laddpunkter är igång dygnet runt, året runt.

  • Skräddarsydda paket och helhetslösningar Vi kan sätta ihop ett personligt paket av laddlösningar, hårdvara, installation, rådgivning och andra energilösningar som passar just dig och ditt företag.

  • Teknologi i framkant Med våra laddstolpar och tjänster har du alltid tillgång till avancerad och uppdaterad teknologi.

  • Ett av Sveriges största publika nätverk Vi har ett av Sveriges största publika nätverk och ett stort laddningsnät i Europa, för att ni aldrig ska ha långt till en laddstation. Vi garanterar också att all el som du laddar med i våra laddare är 100 % förnybar.

Vad skulle passa dig?

Vi har mängder av olika tjänster och lösningar som vi skräddarsyr efter dina behov. Fyll i vad du skulle vilja veta mer om så hör vi av oss inom kort!

Är du privatkund? Se vilka laddlösningar vi kan erbjuda dig. 

Har du frågor kring hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter? Läs vår integritetspolicy.

Kontaktpersoner

Kalle Thunell
Stockholm
0730-855962
karl.thunell@eon.se

Dennis Rocé
0730-334179
dennis.roce@eon.se

Så hjälpte vi andra

Möt några av våra kunder som satsat på el.

”Våra anställda måste kunna pendla med bil”

Södra Skogsägarna installerar stort antal laddstationer.
– Allt vi gör utgår från skogen, säger projektledaren Henrik Brodin.

Så förbereder spahotellet för miljömedvetna gäster

Spahotellet The Lodge tar nästa steg i sitt arbete med hållbarhet – genom att göra det möjligt för gästerna att sig till hotellet på ett klimatsmart sätt.

Parkeringsbolaget som hjälper dig att leva klimatsmart

Parkering Malmö har nyligen installerat 100 laddplatser i sina garage, och nu fortsätter satsningen på hållbara lösningar.