Hållbara transporter - Företag | Köra på el - E.ON
apartment up_arrow boka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin EAC9921F-E050-4152-9E00-5A9E1CAFA966Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization
Kvinna laddar elbil

Bästa laddningen för ditt företag

Vi skräddarsyr rätt paket för er.

Kontakta våra experter

Gör det lätt för dina medarbetare och kunder att välja en mer hållbar väg. Med E.ONs laddtjänster får du en helhetslösning som är skräddarsydd för just dig och ditt företag, och du får hjälp från start till mål. Så ta den hållbara vägen till framtiden med den främsta teknologin och en erfaren leverantör.

Är du i stället intresserad av att ladda den egna  bilen hemma? Klicka här.

Alltid nära till laddning

Vi har flera tusen laddpunkter bara i Norden. Allt för att du ska känna dig trygg med att du alltid har nära till en laddstation.

Bästa lösningen för just er verksamhet

Vi hittar rätt laddlösning för er oavsett vilken verksamhet ni har – så att ni kan ta er dit ni behöver. Här är ett axplock av våra tjänster.

Laddstolpe och installation ingår alltid.

Välj själva vilken betalningsmetod som ska användas.

Era användare identifierar sig smidigt med RFID-kort eller mobil-app – inga obehöriga kan ladda.

Möjlighet att själva bli återförsäljare av laddstolpar och laddtjänster, i eget namn.

Välj själv pris, och om användarna ska betala per kWh eller per tidsenhet.

Vi anpassar effekten efter behovet under olika tider på dygnet.

Se hur mycket er laddare används med data från E.ON Navigator.

Direktnummer för era användare på laddstolpen.

Möjlighet att sätta er egen logotyp och grafiska profil på laddstolpen.

Enkelt att skilja på förbrukning i tjänsten och privat.

Skräddarsydda paket för några olika verksamheter

Fastigheter och kontor

Med lastbalansering mot fastighetens övriga förbrukning balanserar vi ert effektuttag så att ni håller kostnaderna nere. Vi tar hand om all administration, och kan hjälpa er att söka bidrag från Naturvårdsverket.

Fleet/leasing

Med vår fleet- och leasinglösning kan medarbetarna smidigt ladda sina fordon både vid kontoret och ute på fältet. Vår helhetslösning med anpassad fakturering gör det enkelt för er att redovisa.

Publik laddning

Med den här lösningen kan du göra det möjligt för allmänheten att ladda hos er, när som helst på dygnet. Ni bestämmer priset, får laddintäkterna, och får extra tåliga stolpar anpassade för offentliga miljöer.

kvinna äter frukost

Bostadsrättsförening

Från idé, till motion, till laddstation. Med våra skräddarsydda laddlösningar blir resan mot en miljövänlig bostadsrättsförening enkel. Hitta rätt lösning för just er förening

motorväg i skymning

Taxi

Vi har lösningen, oavsett om det handlar om laddning på er egen station eller ute längs vägarna. Ni får också ta del av specialanpassade taxitariffer i E.ONs publika nätverk.

utepool på spahotell

Hotell

Ge gästerna möjlighet att använda laddning under sin vistelse hos er. De kan sköta betalningen smidigt via rumskortsystemet, och ni får statistik på hur mycket laddarna används.

Varför ska jag välja E.ON?

Hos oss får du tillgång till snabb och avancerad teknologi, både i Sverige och resten av Europa. Vi är med dig hela vägen för att göra världen lite mer hållbar.

Ikon för avbockat

En erfaren leverantör
E.ON har många års erfarenhet av laddlösningar. Vi har också en gedigen historia och en trygg framtid. Det betyder att vi kommer att finnas kvar och hjälpa dig hela vägen, både nu och i framtiden. Det betyder också att du kan lita på att våra och era laddpunkter är igång dygnet runt, året runt.

Ikon för avbockat

Skräddarsydda paket och helhetslösningar
Vi kan sätta ihop ett personligt paket av laddlösningar, hårdvara, installation, rådgivning och andra energilösningar som passar just dig och ditt företag.

Ikon för avbockat

Teknologi i framkant
Med våra laddstolpar och tjänster har du alltid tillgång till avancerad och uppdaterad teknologi.

Ikon för avbockat

Ett av Sveriges största publika nätverk
Vi har ett av Sveriges största publika nätverk och ett stort laddningsnät i Europa, för att ni aldrig ska ha långt till en laddstation. Vi garanterar också att all el som du laddar med i våra laddare är 100 % förnybar.

Vad skulle passa dig? 

Vi har mängder av olika tjänster och lösningar som vi skräddarsyr efter dina behov. Fyll i vad du skulle vilja veta mer om så hör vi av oss inom kort!

Är du privatkund? Se vilka laddlösningar vi kan erbjuda dig. 

Har du frågor kring hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter? Läs vår integritetspolicy.

Så hjälpte vi andra

Möt några av våra kunder som satsat på el.

skogsväg

”Våra anställda måste kunna pendla med bil”

Södra Skogsägarna installerar stort antal laddstationer.
– Allt vi gör utgår från skogen, säger projektledaren Henrik Brodin.

Södra satsar på hållbara resor
Utsikt över The Lodge

Så förbereder spahotellet för miljömedvetna gäster

Spahotellet The Lodge tar nästa steg i sitt arbete med hållbarhet – genom att göra det möjligt för gästerna att sig till hotellet på ett klimatsmart sätt.

The Lodge hjälper gästerna att ladda
Laddsymbol på parkeringsplats

Parkeringsbolaget som hjälper dig att leva klimatsmart

Parkering Malmö har nyligen installerat 100 laddplatser i sina garage, och nu fortsätter satsningen på hållbara lösningar.

P Malmö fortsätter satsa
Den här sidan uppdaterades 30 april 2019
av E.ON Energilösningar (handel)