Skatteservice | Hjälp med ansökan om skattereduktion - E.ON
apartment up_arrow boka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin EAC9921F-E050-4152-9E00-5A9E1CAFA966Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization
Medarbetare på E.ON på kontoret.

Skatteservice

Vi ser till att ni får pengarna tillbaka

Sedan en tid tillbaka gäller nya regler för energiskatt inom tillverkningsindustrin och för uppvärmning med biogas. För att få skattereduktion måste ni ansöka om att få pengarna tillbaka i efterhand. Vi vet att ni har mycket annat att göra – därför erbjuder vi Skatteservice.  Låt oss hjälpa er med ansökan till Skatteverket. Sedan är det som vanligt Skatteverket som beslutar om skattereduktionen.

Skatteservice 

Vi hjälper er att ta fram förbrukningsuppgifter och att beräkna den återbetalningsberättigade delen. Dessutom agerar vi som ert ombud och avlastar er genom hela ansökningsprocessen. Kort sagt vi tar hand om ansökningarna och rapporterar till Skatteverket. 

Vad kostar tjänsten?

Ni betalar ett timpris baserat på den tid som E.ON lägger ner för tjänsten vid varje ansökningstillfälle samt en startavgift som är ett engångsbelopp.

Beställ Skatteservice redan idag

Fyll i dina uppgifter nedan så mejlar vi ett avtalsförslag till dig, för digital signering.

Har du frågor är du förstås också välkommen att skicka ett mejl till oss eller ringa våra företagsrådgivare på 0771-22 99 00.

Obligatoriska fält är märkta *.

Den här sidan uppdaterades 8 mars 2019