Flytta med avtal - Företag | Ta med avtal i flytten - E.ON
apartment up_arrow boka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin EAC9921F-E050-4152-9E00-5A9E1CAFA966Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization
Flyttkartong i korridor

Ta med ert avtal i flytten eller teckna nytt

Om företaget har ett el- eller gasavtal

Kan ni tryggt ta med det i flytten. Allt som krävs är att det är samma juridiska person som står på det gamla abonnemanget som ska stå på det nya. Det får inte heller ha gått mer än två månader mellan ut- och inflytt. Om prisläget är bättre nu än när ni tecknade avtalet, är det smart att nyttja möjligheten att teckna ett nytt i samband med flytten.

Om ditt företag har en årsförbrukning som är högre än 500 megawattimmar (MWh) el eller 300 MWh ber vi dig kontakta din personliga säljare för rådgivning. 

Om företaget inte har ett avtal

Kommer ni automatiskt att få ett tillsvidareavtal som kallas Anvisningsel i den nya lokalen. Vår rekommendation är alltid att teckna ett elavtal istället– det kommer ni att spara pengar på. Hör av dig till våra företagsrådgivare så hjälper de dig att hitta den bästa lösningen.

Ring oss på 0771-22 99 00 eller skicka meddelande

Läs mer om anvisningsavtal

Den här sidan uppdaterades 1 mars 2019
av E.ON Energilösningar (handel)