Laddlösningar tillsammans med E.ON Drive

TYST EV.OLUTION

Skaffa en leverantör som erbjuder en helhetslösning

Kompletta laddlösningar med E.ON Drive

E.ON Drive erbjuder kompletta och kundanpassade laddlösningar tillsammans med expertis till företag och privatpersoner. Vi möjliggör laddning i ett av Europas största laddnätverk. Bara i Sverige har vi åtkomst till över 13500 laddpunkter. Vi levererar även laddlösningar kombinerat med solenergi, batterilagring och energioptimering, för hållbar tillväxt och ett minskat klimatavtryck.

Ansök om Klimatklivet idag

Låt oss hjälpa dig att tjäna pengar på etablering av publik laddinfrastruktur. Vi erbjuder dig hjälp att ansöka om Klimatklivet för att få 50% avdrag på ditt köp av laddlösningar. Passa på att ansöka om Klimatklivet innan 30 september.

Läs mer om vad Klimatklivet innebär

Laddlösningar för alla behov

E.ON Drive är med er hela vägen, från rådgivning inför ert val till att lösningen finns på plats – och sedan under all framtida drift. Tillsammans bygger vi ett framtidssäkrat laddnätverk. 

Ladda på arbetsplatsen

Ladda på arbetsplatsen

Olika arbetsplatser har olika laddbehov. E.ON Drive hjälper er elektrifiera tjänstebilsförares och anställdas resor utifrån era förutsättningar.  

Ladda hemma

Ladda hemma

Den billigaste laddningen sker oftast hemma. E.ON Drive har säkra lösningar för bostadsrättsföreningar och andra samfälligheter.

Ladda påvägen

Snabbladda längs vägen

Möjliggör för allmänheten att snabbladda hos er, när som helst på dygnet. Vi levererar kostnadseffektiva snabbladdare från 50kW och uppåt.

Ladda eTransport

eTransport

Vi arbetar för hållbara transporter idag och imorgon. Tillsammans elektrifierar vi samhället och företagen med E.ON Drive eTransport.

Fleet

För er med fordonsflotta

E.ON Drive FLEET

E.ON Drive Fleet hjälper er som har en fordonsflotta. Vi ser till att tjänstebilsföraren kan starta dagen hemifrån fulladdad, att bruksbilar kan snabbladda vid skiftbyten/omlastning och att anställda/besökare på kontoret kan köra hem efter arbetsdagen. Laddtransaktionerna faktureras med god överblick oavsett var laddningen sker. 

Appen

Bli laddkund

Få upp till 15% rabatt när du laddar i Europa

Med vår app E.ON Drive hittar du enkelt ladd­stationer och ser dina kvitton samt laddnings­historik. På E.ONs, Mers och Vattenfalls publika stationer kan du även starta och stoppa laddningen samt betala med appen. Du får dessutom upp till 15% rabatt när du laddar ute i Europa.

Varför ska jag välja E.ON?

Hos oss får du tillgång till snabb och avancerad teknologi, både i Sverige och resten av Europa. Vi är med dig hela vägen för att göra världen lite mer hållbar.

  • En erfaren leverantör
  • Skräddarsydda paket och helhetslösningar
  • Säker teknologi i framkant
  • Ett av Sveriges största publika nätverk

Så har andra företag elektrifierat sin resa

Möt några av våra kunder som satsat på el.

Anställda som pendlar med elbil

Södra har som hållbarhetsmål att ha fossilfri produktion 2020 och transport år 2030. Södra Skogsägarna har med hjälp av E.ON installerat stort antal laddstationer.

Det miljömedvetna spahotellet

Spahotellet The Lodge tar nästa steg i sitt arbete med hållbarhet – genom att göra det möjligt för gästerna att sig till hotellet på ett klimatsmart sätt.

Det klimatsmarta parkeringsbolaget

Parkering Malmö har nyligen installerat 100 laddplatser i sina garage, och nu fortsätter satsningen på hållbara lösningar.