Laddlösningar för alla behov

Upp till 5 laddplatser

För dig som vill ha upp till 5 laddplatser så kan du enkelt förboka laddbox och tillhörande tjänst. 

6 eller fler laddplatser

För er som vill ha ett större antal laddplatser skräddarsyr vi en lösning som passar er fastighet och/eller ert företag med tillhörande tjänst såsom betallösning och kundsupport.

Varför ska jag välja E.ON?

Hos oss får du tillgång till snabb och avancerad teknologi, både i Sverige och resten av Europa. Vi är med dig hela vägen för att göra världen lite mer hållbar.

 • En erfaren leverantör
  E.ON har många års erfarenhet av laddlösningar. Vi har också en gedigen historia och en trygg framtid. Det betyder att vi kommer att finnas kvar och hjälpa dig hela vägen, både nu och i framtiden. Det betyder också att du kan lita på att våra och era laddpunkter är igång dygnet runt, året runt.
 • Skräddarsydda paket och helhetslösningar
  Vi kan sätta ihop ett personligt paket av laddlösningar, hårdvara, installation, rådgivning och andra energilösningar som passar just dig och ditt företag.
 • Teknologi i framkant
  Med våra laddstolpar och tjänster har du alltid tillgång till avancerad och uppdaterad teknologi.
 • Ett av Sveriges största publika nätverk

  Vi har ett av Sveriges största publika nätverk och ett stort laddningsnät i Europa, för att ni aldrig ska ha långt till en laddstation. Vi garanterar också att elen som du laddar med i våra laddare är förnybar.

Skräddarsydda paket för några olika verksamheter

Kontor med växtvägg.

Fastigheter och kontor

Med lastbalansering mot fastighetens övriga förbrukning balanserar vi ert effektuttag så att ni håller kostnaderna nere. Vi tar hand om all administration, och kan hjälpa er att söka bidrag från Naturvårdsverket.

Bil som laddar

Fleet/leasing

Med vår fleet- och leasinglösning kan medarbetarna smidigt ladda sina fordon både vid kontoret och ute på fältet. Vår helhetslösning med anpassad fakturering gör det enkelt för er att redovisa.

Ultrasnabbladdning

Gör det möjligt för allmänheten att ladda hos er, när som helst på dygnet. Ni bestämmer priset, får laddintäkterna, och får extra tåliga stolpar anpassade för offentliga miljöer.

Hitta rätt lösning för ditt företag.

Bostadsrättsförening

Från idé, till motion, till laddstation. Med våra skräddarsydda laddlösningar blir resan mot en miljövänlig bostadsrättsförening enkel. Hitta rätt lösning för just er förening.

Motorväg i skymning

Taxi

Vi har lösningen, oavsett om det handlar om laddning på er egen station eller ute längs vägarna. Ni får också ta del av specialanpassade taxitariffer i E.ONs publika nätverk.

Utepool på spahotell

Hotell

Ge gästerna möjlighet att använda laddning under sin vistelse hos er. De kan sköta betalningen smidigt via rumskortsystemet, och ni får statistik på hur mycket laddarna används.