Snabbladda med Alpitronic från 50 kW och uppåt

För att fordonsflottan inte skall stå still och de långresande kunderna ska kunna ta effektiva pauser så krävs snabbladdning. Med en snabbladdare från E.ON blir ni en viktig del av vårt laddnätverk, där vi tillsammans driver omställningen till ett hållbart transportsamhälle. Med våra DC-laddare från Alpitronic säkrar du kraftfull, snabb och tillförlitlig laddning. Allt-i-ett-designen gör installationen enkel och kostnadseffektiv. 

Vi kan vår hårdvara

Vi väljer endast den bästa hårdvaran från den globala marknaden. Hårdvaran som E.ON tillhandahåller testas alltid i vårt egna testlabb i Tyskland utöver tillverkarnas egna tester. 

Ladda snabbt - E.ON Drive SpeedBox

HYC-50 Hypercharger

HYC-50 Hypercharger från Alpitronic är en elegant och slimmad 50 kW laddare som kan monteras på vägg eller på ett stativ/stolpe. Med HYC-50 snabbladdar du ett fordon med 50 kW alternativt två fordon samtidigt, med 2x25 kW.

Snabbladdaren från Alpitronic:

  • Kan installeras utomhus såväl som inomhus
  • Laddar med ultralåg ljudnivå
  • Förberedd för V2G

Snabbladdare 50 kw

Ladda snabbare - E.ON Drive Fast Plus

HYC-150 Hypercharger

HYC-150 Hypercharger från Alpitronic är en stilren laddare, utrustad med två 75 kW moduler. Ni snabbladdar ett fordon med 150 kW alternativt två fordon samtidigt, med 75 kW vardera.

Snabbladdaren från Alpitronic:

  • Ger kraftfull, snabb och tillförlitlig laddning
  • Har pekskärm i full färg
  • Är enkel att använda

Hyc 150

Ladda ultrasnabbt - E.ON Drive Fast Plus Pro

HYC-300 Hypercharger

HYC-300 Hypercharger från Alpitronic är en rubust, lättanvänd och skalbar ultrasnabbladdare. Uppbyggd av 4 moduler på 75 kW, fullt utrustad kan du ladda ett fordon med upp till 300kW. Laddaren kan maximeras med 2st DC laddkablar samt ett AC uttag/laddkabel (22 kW). 

Ultrasnabbladdaren från Alpitronic:

  • Laddkablar upp till 10 meters längd
  • Intern dynamisk lastbalansering
  • Kabelhantering med 365 grader
  • Kylda laddkablar som tillval

HYC 300

Skräddarsy din DC-laddare

Med vår laddare från Alpitronic har du möjlighet att designa er laddare med en unik foliering – och på så sätt profilera er egen verksamhet. 

Se hur just din DC-laddare kan se ut genom konfiguratorn.

Skräddarsydd snabbladdare

Investera i en laddlösning

Att investera i en laddlösning kan vara både krångligt och kostsamt. E.ON arbetar kontinuerligt med att uppdatera alla delar i vår helhetslösnig för att leverera framtidssäkrade, trygga och värdeskapande laddlösningar. Vi hjälper dig alltid med återbetalningskalkyler och bidragsansökan. 

Klimatklivet

Få stöd med Klimatklivet

Ska företaget investera i publika snabbladdare? Under särskilda perioder kan företaget ansöka om bidrag från Klimatklivet.

Naturvårdsverket

Få 50% grönt avdrag

Ska företaget investera i laddstationer? Företag får upp till 50% av kostnaden genom bidraget Ladda bilen. 

Sinfra logga

Ramavtalsleverantörer hos Sinfra

Sinfra är en nationell inköpscentral som genom hållbara upphandlingar upprättar ramavtal med leverantörer och vi på E.ON är stolta ramavtalsleverantörer hos Sinfra.