Vindkraft - företag | Din servicepartner - E.ON
apartment up_arrow boka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin EAC9921F-E050-4152-9E00-5A9E1CAFA966Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization
Vindkraftverkspark i motljus

Öka lönsamheten i din vindkraftsproduktion

Vi hjälper dig att sänka kostnaderna och producera mer.

Vår passion för vindkraft är din framgång

Att äga vindkraftverk innebär många utmaningar. Vi har alla tjänster du behöver, för att göra det enklare, tryggare och mer lönsamt. Våra erfarna specialister hjälper dig att optimera drift och underhåll, så att du får ut så mycket som möjligt av din investering.

Lösningar för dina behov

Med kompetenser inom alla områden, kan vi ta hand om hela processen, från investering till elproduktion. Välj själv om du vill ha hjälp med allt, eller ett skräddarsytt avtal som passar dig. Vi utgår alltid från dina behov, för att hitta den bästa lösningen.

Vi är specialister på drift, underhåll och förvaltning

Underhåll

Att ta väl hand om ditt vindkraftverk, lönar sig i längden. Vi hjälper dig med planerat, oplanerat och förebyggande underhåll, för en säker drift med färre oväntade avbrott. Vi ger också förslag på förbättringar, som ökar din produktion och minskar dina kostnader.

Service

Vi är tillgängliga alla dagar i veckan, för att snabbt vara på plats om något händer. Våra medarbetare är specialister på turbiner från de stora tillverkarna.

Teknisk support

Våra system övervakar turbinerna dygnet runt och slår larm, så fort ett problem uppstår. Och genom regelbundna inspektioner, ser vi till att driften fungerar optimalt. Vi sammanfattar allt i rapporter, utformade efter dina behov.

Reservdelar

Vi ordnar all utrustning du behöver, från förbrukningsmaterial till reservdelar och större komponenter. Har vi inte de delar du behöver på lager, skaffar vi dem snabbt genom våra leverantörer.

Fyll i dina uppgifter, så kontaktar vi dig!

swe-360x203-portratt-lars-ohlsson

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Hör av dig till mig!

+46 (0) 705 – 89 89 23
lars.ohlsson@eon.se

Visit our international website

swe-500x350-personer-pa-vindkraftverk
Den här sidan uppdaterades 21 mars 2018
av E.ON Energilösningar