Har ni redan fjärrvärme i företagets fastigheter? Bra! Det betyder att ni värmer upp dem med Sveriges mest populära uppvärmningsform. Inte konstigt med tanke på att det är ett av de mest hållbara och trygga alternativen på marknaden. 

För att er investering ska leverera på topp har vi tagit fram verktyg och tjänster som hjälper er upprätthålla prestandan.

Optimera företagets fjärrvärme

Uppgradera värmecentralen

Det kan vara så att ni tjänar på att byta till en ny fjärrvärmecentral. Vi hjälper er med bytet och kan dessutom koppla upp värmecentralen till ett stort utbud av tjänster för ökad optimering och trygghet.
 

Jämnare inomhusklimat med smart styrning

Är inomhustemperaturen ojämn eller vill ni ha mer kontroll över värmeanläggningen? Med SmartKomfort hjälper vi er att optimera inomhustemperaturen och energianvändningen.

Expertkoll på förbrukningen

Få effektivitetsanalyser varje vecka från erfarna värmetekniker. Med trygghetstjänsten Toppservice går vi igenom dina mätvärden och upptäcker tidigt eventuella avvikelser för snabba åtgärder.
 

Våra fjärrvärmepriser

Att välja fjärrvärme som uppvärmningsform är ett smart val för ditt företag, både ur ekonomisk och miljömässig synpunkt. Vi hjälper ditt företag hela vägen för att ta fram en skräddarsydd fjärrvärmelösning som blir en lönsam investering i längden.

Miljö och fjärrvärme

Hur påverkas miljön lokalt av fjärrvärme? Här kan du se de senaste miljövärdena för din region.

Digitala tjänster

Visste du att vi har flera digitala tjänster som hjälper ditt företag att styra och få koll på värmeförsörjningen?

Har vi rätt uppgifter till ditt företag?

Uppdatera gärna kontaktuppgifterna till ditt företag. På så vis får ni alltid senaste nytt om våra tjänster och inspiration till hur ni kan hålla koll på och använda energin på bästa sätt. Du kommer också få ta del av vårt inpirerande nyhetsbrev när du anger din e-postadress – självklart med möjlighet att säga upp prenumerationen när du vill.

Full koll på energikostnaderna

Alla våra företagskunder får kostnadsfri tillgång till E.ON Navigator, tjänsten som hjälper dig göra verksamheten mer effektiv och hållbar. I Navigator samlas allt om företagets energianvändning på ett och samma ställe.

Prata med våra energiexperter

Har du frågor eller behöver du råd om företagets fjärrvärme? Här hittar du kontaktuppgifter till specialister i din region som kan hjälpa dig.

Vill du hellre bli kontaktad av oss?

Fyll i dina uppgifter i kontaktformuläret nedan, så kommer en expert höra av sig och berätta mer om våra fjärrvärmelösningar.

Har du frågor kring hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter? Läs vår integritetspolicy.