Det finns många fördelar med att göra ett planerat byte av en fjärrvärmecentral, med en ny modern central kan du enkelt styra och reglera så att du får en jämn och behaglig inomhustemperatur. Ett tecken på att en fjärrvärmecentral inte fungerar som den ska är att den låter, vilket beror på att vatten forsar igenom den. Upplever ni ljudproblem med er central kan det vara läge att investera i en ny.

Nya fjärrvärmecentraler är mer effektiva och tar bättre till vara på värmen, vilket kan minska er miljöpåverkan och flödeskostnaden. Har du dessutom ett värmeeffektbehov på upp till 150 kW kan vi numera i de flesta fall erbjuda fasta priser på byte av er fjärrvärmecentraler till pris från 89 000.

Vi hjälper er hela vägen

Oavsett vilken fjärrvärmecentral ni väljer så ingår alltid:

• Demontering, bortforsling och återvinning av gammal fjärrvärmecentral
• Installation av ny fjärrvärmecentral
• Anslutning till befintliga rör- och elinstallationer i fastigheten
• Anslutning till fjärrvärmenätet
• Nytt expansionskärl
• Driftsättning samt drift- och skötselgenomgång
• Installationskontroll mot fjärrvärmeledningen  

Utöver detta erbjuder vi också:

  • 5 års garanti

  • Möjlighet till delbetalning

  • Rabatt på fjärrvärmeservice i samband med köp av ny fjärrvärmecentral

Våra fjärrvärmecentraler 

Vi har upphandlat svensktillverkade fjärrvärmecentraler till konkurrenskraftiga priser. Centralerna är av märket Cetetherm, med växlare från Alfa Laval. Med andra ord erbjuder vi hög kvalitet till ett riktigt bra pris.

Mini Plus

En komplett och installationsfärdig fjärrvärmecentral för uppvärmning och varmvatten. Mini Plus passar till fastigheter med värmebehov på cirka 30 till 60 kW. Reglercentral: Siemens RVD 144. Vägghängd.

Midi Wall 70

En komplett och installationsfärdig fjärrvärmecentral för uppvärmning och varmvatten. Midi Wall passar fastigheter med värmebehov på cirka 30 till 100 kW. Reglercentral: Siemens RVD 144. Vägghängd/golvstativ. Midi Wall får även att fåmed ett extra växlarpaket för värme.

Midi Compact 80

En komplett och installationsfärdig fjärrvärmecentral för uppvärmning och varmvatten. Midi Compact passar till fastigheter med värmebehov på cirka 30 till 100 kW. Reglercentral: Siemens RVD 144. Golvstående.

Midi Compact 150

Midi Compact 150

En komplett och installationsfärdig fjärrvärmecentral för uppvärmning och varmvatten. Midi Compact passar till fastigheter med värmebehov på cirka 30 till 150 kW. Reglercentral: Siemens RVD 144. Golvstående.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. Det går också att kontakta Kundservice om du har frågor.