Företag | Värmepump - E.ON
apartment up_arrow boka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin EAC9921F-E050-4152-9E00-5A9E1CAFA966Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization
Två män ser över besiktningsprotokoll

Skaffa värmepump till verksamheten

Sänkta energikostnader och bättre inomhusklimat

Sänk energikostnaderna och skapa ett skönare inomhusklimat med värmepump

Värmer du upp din lokal med olja eller direktverkande el? Då är en värmepumpslösning en bra idé. Samtidigt som du sänker energikostnaderna med upp till 70 % så skapar du ett behagligare inomhusklimat i lokalen.

Hör av dig till oss, så kommer vi ut och besöker dig. När du bestämt dig kan du luta dig tillbaka. Tillsammans med vår partner Vuab tar vi hand om allt, så att du kan fokusera på din verksamhet.

Sex anledningar att välja värmepump till företaget

Alla företag har olika förutsättningar, men oavsett om du behöver hjälp med uppvärmning av din butik, din verkstad, ditt kontor eller annan typ av verksamhet kan vi hjälpa dig att ta ett helhetsgrepp om din energi och hitta rätt alternativ för dig.

Här är sex anledingar att välja värmepump när du förnyar din verksamhet:

1

Halvera din uppvärmningskostnad

Med en besparing om 50-70 % av din uppvärmningskostnad täcks oftast investeringen som krävs för att byta till värmepump. När finansieringen är färdigbetald blir din besparing förstås ännu större.

2

Skräddarsytt

Vår partner Vuab kommer ut till dig och kartlägger ditt energibehov. Därefter presenterar de ett lösningsförslag baserat på just dina förutsättningar, komplett med besparingsberäkning och kostnadsförslag.

3

Tryggt och bekvämt

Tillsammans med Vuab sköter vi hela installationen, så att din verksamhet kan fungera som vanligt utan uppehåll under tiden. Efter installationen följer vi upp och ser till att allt fungerar som det ska.

4

Ett års extra garanti

Som E.ON-kund får du ett års extra garanti. Det betyder tre år totalt.

5

Förmånliga finansieringslösningar

Besparingarna som kommer av att investera i en värmepumpslösning gör alltså att du oftast kan finansiera bytet med din befintliga driftbudget. Men skulle det av någon anledning inte stämma i ditt fall, kan vi med vårt nätverk hjälpa till med förmånliga finansieringsförslag.

6

E.ON Navigator

Blir du företagskund hos oss får du verktyget E.ON Navigator på köpet. Här samlas allt som rör ditt företags energiförbrukning på ett och samma ställe. Med en enda inloggning har du åtkomst till alla dina verktyg, fakturor och rapporter, oavsett din verksamhets storlek. Enkelt!

Swärds Däckservice halverade uppvärmningskostnaden

Genom att byta ut den gamla elpannan till luft-/luftvärmepumpar i kundmottagningen och en luft-/vattenvärmepump i personalutrymmena har Swärds Däckservice halverat sina kostnader för uppvärmning.

Vill du veta mer?

Lämna dina kontaktuppgifter så hör en av våra energiexperter av sig och hjälper dig hitta rätt lösning för just din verksamhet. Vi hörs!

Har du frågor kring hur vi hanterar och skyddar dina personuppgifter? Läs vår integritetspolicy.

Vill du hellre ringa?

  • Medarbetare E.ON-kundservice
    Kundservice Företag

    0771-22 99 00

Den här sidan uppdaterades 14 september 2018