Fem goda skäl att välja gas för ditt hem

Väldigt enkelt

Gasen kommer i en ledning hem till dig, precis när du behöver den – och i takt med att den används. Inga beställningar att hålla reda på, ingen lagring och inga transporter.

Oavsett vad du använder gasen till så är den enkel att reglera och anpassa. Och den fungerar utmärkt tillsammans med annan uppvärmning. Vi ger goda råd och finnas till hands om du behöver oss.

Helt tryggt

Gas är en säker energikälla. Idag hanteras gas i moderna system med stort säkerhetsfokus. Regelbunden service ökar också pannans livslängd och effektivitet.  

Mycket driftsäkert

Leveranssäkerheten för gas är mycket hög. Eftersom ledningarna ligger nergrävda i marken så är avbrott på grund av exempelvis väder mycket ovanliga. Gasnätet kontrolleras löpande för läckor, med hjälp av speciellt tränade hundar. Utrustningen är mycket driftsäker och lätt att underhålla, eftersom den bygger på enkel teknik.

Extra hemtrevligt

Många uppskattar dock gasen allra mest för de möjligheter den ger, i hela hemmet. Vad sägs om att laga mat på en modern och snabbreglerad köksspis? Många stora kockar vittnar om gasspisens fördelar och möjligheter. Du kan också ha en gasgrill på terrassen, och förlänga sommaren med gasdrivna värmare. Eller tända en mysig brasa i kaminen en kulen höstkväll, värma bastun, badtunnan eller poolen.