Vi gillar biogas och alla som väljer att köra med naturens kraft – inte på dess bekostnad. Därför får du som är medlem i Gröna Bilister 58 öre rabatt på Biogas 100, när du tankar med vårt tankkort.

Det enda du behöver göra för att få rabatten är att skaffa ett E.ON tankkort och ange kampanjkod GRÖNABILISTER när du ansöker om kortet. Tankkortet kan du använda på över 70 olika tankställen.

När du kör på Biogas 100 använder du en förnybar resurs och är med och sluter ett kretslopp som börjar och slutar på köksbordet. När gödsel och hushållsavfall rötas, bildas biogas och biogödsel. Gasen blir till drivmedel och gödseln ger näring åt växter som, direkt eller indirekt, kan hamna på din tallrik.

Nästa gång du tankar kan det vara med biogas från vår nya kretsloppsanläggning i Upplands Bro, utanför Stockholm. Där förvandlar vi avfall som ingen vill ha, till energi som alla behöver.

Medlemserbjudandet innebär att du får produkten Biogas 100 utan pristillägg (värde 25 öre per kilo) och ordinarie kortrabatt på 33 öre per kilo. Erbjudandet gäller medlemmar i Gröna Bilister som ansöker om E.ON tankkort.

Här kan du tanka biogas

Vi har samlat alla tankställen för biogas i en karta för att du snabbt ska hitta till närmaste station när du behöver tanka. Du hittar den här på eon.se eller i vår app Fordonsgas.

Inte medlem i Gröna Bilister?

Bli medlem direkt och ta del av erbjudandet.