apartment up_arrowboka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization
Montör vid verktygslåda

Bransch.nytt

Bransch.nytt ges ut av E.ON och innehåller idéer och energinyheter för elinstallatörer.

Bransch.nytt – mars 2017

Ansvarsförhållandet ändras den 1 juli. Då är det elinstallationsföretaget som svarar för att gjorda jobb är i enlighet med de krav som gäller för anläggningen, och inte som idag du som elinstallatör.

Info till ditt företag

VD och andra på ditt företag behöver vara uppdaterade. Bransch.nytt är en viktig informationskanal och det kostar inget att prenumerera på den. Skicka mejladresser till alla på ditt företag som vill ha Bransch.nytt, så lägger vi in dem i vårt register för utskick. Skicka till Installation.Malmo@eon.se.

Info till dina kunder

För att dina kunder ska få snabb information om sina anslutningar skickar vi SMS till dem. Därför behöver vi ha deras mobilnummer och e-postadresser. När du skriver Föranmälan, tänk på att fylla i denna kontaktinformation.

Redaktionen för Bransch.nytt

Den här sidan uppdaterades 27 mars 2017

av E.ON Elnät