Följ familjen Jarnys energiexperiment

Vi på E.ON låter familjen Jarny, en energifull 7-barnsfamilj, vara med i ett spännande energiexperiment där de ska ställa om – #kilowattförkilowatt. 

Varje år förbrukar familjen Jarny ca 20 000 kWh. Exakt vad elen går till har de inte riktigt koll på. Ännu. Därför har familjen fått E.ON Elna™ av oss. En smart tjänst i E.ON-appen som kan hjälpa dem att få koll på sin energiförbrukning. Ibland till deras stora förvåning, ibland till glädje och ibland till en smärre chock.

E.ON Elna™ flyttar in - Avsnitt 1

Familjen får sitt första uppdrag. Hur kommer de olika familjemedlemmarna reagera? Vem är den största energitjuven? Och vad är det egentligen som händer i garaget…?

Missa inte första avsnittet!

Säg hej till E.ON Elna™

Ökad kontroll och minskad energiförbrukning med E.ON Elna™. En smart tjänst i E.ON-appen som analyserar hushållets energianvändning dygnet runt.

Realtidsförbrukning. Se din aktuella förbrukning i realtid 

Kategoriserad förbrukning. Upptäck vad som drar energi genom att se din förbrukning nedbruten i upp till 14 kategorier

Min Energi. Förstå hur din förbrukning ser ut genom att titta på den per kategori och över tid 

Inspireras av alla våra energispartips

Så mycket drar din hemelektronik

Vill du likt familjen Jarny få bättre koll på hur mycket hemelektroniken drar? Vi reder ut hur mycket din hemelektronik drar och hjälper dig med tips på vägen för att minska förbrukningen. 

Identifiera strömtjuvarna

Identifiera vad det är som drar mest el hemma för att på bästa sätt kunna åtgärda det. Vi tipsar om 7 vanliga strömtjuvar - och hur du ska hantera dessa.

Se våra bästa spartips

Här hittar du våra bästa tips och guider med matnyttig information om flytt, elavtal och hur du ska kunna spara mer energi där hemma.

Läs mer om familjen Jarnys experiment 

E.ON Elna™ flyttar in

Familjen Jarny är med i ett experiment där de ska se över sin energiförbrukning med hjälp av E.ON Elna™. Hur har det gått sedan Elna flyttade in? Och hur mycket drar egentligen hemmets prylar?

Följ familjen Jarny