Halloween | Så får du en läskigt bra helg - E.ON
apartment up_arrow boka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin EAC9921F-E050-4152-9E00-5A9E1CAFA966Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization

Så får du en läskigt bra halloween

Snart är det dags för ett av de roligaste och läskigaste tillfällena på året. Den 31:e oktober är det halloween – och vi har tipsen som hjälper dig att sätta stämningen.

Uppdaterat 24 oktober 2018
Publicerat av E.ON Energilösningar (handel)

Visste du att du kan använda smartplugs för att schemalägga din halloweenbelysning eller för att ge dina elektriska prylar liv med ett knapptryck? Spöklikt! Kombinera med ballongspöken och våra enkla men roliga mattips för en obehagligt bra halloween.

Belysning

Rätt ljuseffekter är a och o för att skapa rätt stämning.

1. Fladdermöss som ger skuggor

Byt ut dina lampskärmar mot fladdermöss som du klippt ut i kartong. Det skapar häftiga skuggor på väggarna. (Se bara till att kartongen inte kommer för nära lampan!)

2. Läbbig pumpa med Philips Hue

Byt ut värmeljuset i din pumpa med en Color Ambient Light från Philips Hue. Låt ljuset inifrån pumpan skina i vilken färg du vill – vad sägs om grönt, rosa eller kanske mörkt lila? Det blir garanterat det läskigaste grinet i kvarteret.

(Philips Hue ska bara användas inomhus, och precis som tidigare ber vi dig lämna lite plats mellan pumpan och lampan.)

Har du inte redan Philips Hue kan du skaffa det här.

3. Få huset att spöka

Tänd lampan när dina gäster minst anar det genom att schemalägga lampor eller apparater att tändas precis när du vill med smartplugs. Vem skulle inte bli rädd när en hårtork eller radio plötsligt startar mitt under spökrundan?

Dekoration

Skapa rätt stämning med belysning och andra dekorationer. Med ganska små medel kan du få en känsla av både kusligt och mysigt.

4. Ge pumpan en annorlunda touch

Spraya pumpan i guld, vitt eller varför inte svart? Klistra på paljetter eller klipp ut mönster i dekorplast för att förhöja känslan ytterligare. Eller köp minipumpor och spraya dem i olika färger.

5. Ballongspöken

Vitt tyg eller genomskinligt tyll över ballonger som du hänger i taket skapar flygande spöken.

6. Pumpigt stilleben

Med en ljuslykta eller en glaskupa kan du skapa ett stilleben som lyser upp i mörkret. Lägg i små pumpor, riktiga eller i porslin, tillsammans med spökdekorationer och en ljusslinga eller ett batteridrivet värmeljus.

Mat

Pricken över i blir maten. Turligt nog är läskig mat nästan den enklaste att laga.

7. Skeletthänder med popcorn

Fyll plasthandskar med popcorn så får du smaskiga och skelettliknande händer att hänga i fönstret eller att dekorera bordet med. Garanterat en hit hos stora som små!

8. Läskigt med blod

Röd läsk eller saft i små flaskor blir perfekt låtsasblod. Glöm inte att sätta på etiketter med datum och blodgrupp.

9. Clementinpumpor

Om du inte vill äta riktig pumpa funkar en clementinpumpa lika bra. Köp hem clementiner och rita på ett pumpaansikte med tuschpenna.

10. Prinskorvsfingrar

Sätt lösnaglar på stekta prinskorvar så har du snabbt ett par avhuggna fingrar. Toppa med ketchup för en riktigt blodig look!

Har du ännu inte Philips Hue? Det löser du lätt i vår webbshop.

Ha en ruggigt glad Halloween!