Nyhet | Aldrig varit bättre läge att skaffa solceller - E.ON
apartment up_arrow boka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin EAC9921F-E050-4152-9E00-5A9E1CAFA966Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization

Aldrig varit bättre läge att skaffa solceller

Regeringen kommer att satsa närmare tre miljarder kronor de kommande tre åren för att göra det enklare och billigare för dig som vill sätta upp solceller på ditt tak. Det har med andra ord inte funnits ett bättre tillfälle att skaffa solceller.

Uppdaterat 20 september 2017
Publicerat av E.ON Energilösningar (handel)

Det var i förra veckan som regeringen gick ut med nyheten att man ökar solinvesteringsstödet med 200 miljoner redan i år och 525 miljoner kronor i budgeten för år 2018, från dagens 390 miljoner, vilket innebär en ökning med 135 procent. Totalt kommer stödet att ligga på 915 miljoner kronor per år 2018-2020.

Detta ska göra att de 3 000 hushåll som står i kö kommer att få ta del av regeringens solinvesteringsstöd snabbare. För att undvika att köer byggs upp på nytt kommer även stödets utformning och ansökningsförfarande att ses över och förenklas.

Regeringen har sedan tidigare gett Boverket i uppdrag att utreda förutsättningarna för ett generellt undantag för bygglovskrav för solpaneler för att det ska bli snabbare och enklare.

Det har med andra ord inte funnits ett bättre tillfälle än nu för att investera i solceller. Kanske är du en av dem som funderar på hur bra just ditt hus passar för solceller eller hur mycket av din elförbrukning som du själv kan producera? Det får du svar på i vår solcellskalkyl eller genom att ring vår Solpatrull på 0771-83 36 40.

Därför är det smart att skaffa solceller

  • Du producerar förnybar energi
  • Du höjer värdet på din bostad
  • Du sänker dina energikostnader och blir mindre beroende av elpriserna
  • Du kan tjäna pengar på den el du producerar men inte använder

Därför är det smart att välja E.ON

  • Vi tar fram högeffektiva solcellslösningar som är perfekt anpassade till din förbrukning och ekonomi
  • Det är enkelt – vi hjälper dig med finansiering, bygglov och installation, samt att ansöka om investeringsstöd eller ROT

 

Vill du prata med oss om solceller?

Ring Solpatrullen direkt på 0771-83 36 40 eller så ringer vi upp när det passar dig.

 

Håll dig uppdaterad om solceller
Vill du veta allt nytt som händer inom solenergi, solceller och batterilösningar? Anmäl dig till vårt soliga månadsutskick så håller vi dig uppdaterad.
Prenumerera på Solnytt

Nyfiken på solceller?
Hitta svaren på dina frågor om solceller och läs om hur de kan göra skillnad för både plånboken och miljön.
Läs mer om livet med solceller

Testa hur mycket solel du kan få från ditt tak
Se vad det kostar och hur mycket du kan tjäna på att skaffa solceller.
Till solcellskalkylen