E.ONs studentpris till Årets Mångfaldsinspiratör går 2019 till Hamza Mostafa, som inspirerar genom sitt starka engagemang för både arbete med ungdomar i förorten och projekt för att minska mödradödligheten i Somalia.

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något

Juryns motivering

Hamza Mostafa mottog priset vid Universum Awards den 20 mars i Stockholm med motiveringen: ”Vinnaren engagerar sig i breda mångfaldsfrågor med fokus på utanförskap och bevisar att med motivation kommer man långt, även utan formella kanaler. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något, och detta visar vinnaren i sin dagliga gärning”.

Vi på E.ON är övertygade om att ju bättre vi blir på att ta tillvara på mångfald, desto bättre blir vi på att förstå våra kunder. Vi vet också att inkludering och mångfald driver innovation, och vi är övertygade att en inkluderande arbetsplats är mer attraktiv och utvecklande.

Om Årets Mångfaldsinspiratör

Årets Mångfaldsinspiratör är en tävling som ägt rum tre år i rad, där E.ON och Universum söker personer som delar vår övertygelse om att jobba för ett mer inkluderande samhälle, har driv och liksom oss vill göra skillnad.

Alla finalister bjöds in till E.ON:s huvudkontor i Malmö för en heldag där de fick inblick i vår verksamhet och vårt mångfaldsarbete, och samtidigt  fick presentera för en jury vad just de brinner för. Finalisterna fick också ge inspel till hur vi kan fortsätta utvecklas inom inkludering och mångfald.

Vinnaren fick en elcykel och även möjligheten att genom oss skänka 10 000 kronor till valfritt 90-konto.

Se alla lediga jobb

Se vilka möjligheter det finns på E.ON just nu. Kanske hittar just du din väg här.

Vill du veta mer?

Hör av dig till oss på rekrytering.support@eon.se.