1. Nyheter
  2. Beredskap för coronavirus/covid-19

Beredskap för coronavirus/covid-19

Vi på E.ON sätter alltid säkerheten först – för våra medarbetare och för våra kunder. Därför bevakar vi utvecklingen av coronaviruset mycket noggrant och följer myndigheternas rekommendationer. Vi står rustade att leverera energi till dig som kund, precis som vanligt.

Situationen med spridningen av coronaviruset har en omfattande påverkan på samhället och skapar oro hos många. En sak du inte behöver oroa dig över är din energiförsörjning. Energi är en samhällskritisk verksamhet och vi på E.ON är väl förberedda på krissituationer och har beredskapen som krävs för att hantera dem. 

Vår kundservice är redo att hjälpa dig, tveka inte att höra av dig om du har frågor. Du når oss dygnet runt via www.eon.se/kundservice där du på dagtid kan chatta eller ringa till oss. Vår kundservice har just nu längre väntetider än normalt. För snabbare hantering rekommenderar vi dig att använda våra självbetjäningstjänster.

Är du företagare når du oss via www.eon.se/foeretag/kundservice eller mejlar foretag@eon.se.

Vi tar tillsvidare inte emot kundbesök på våra kontor utan hänvisar till kundservice digitalt för att minimera risken för smittspridning. 

Tack för din omtanke!