Nyhet | Ivan Loftrup-Ericson ny presschef på E.ON - E.ON
apartment up_arrow boka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin EAC9921F-E050-4152-9E00-5A9E1CAFA966Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization

Ivan Loftrup-Ericson ny presschef på E.ON

Ivan Loftrup-Ericsson har utsetts till presschef för E.ON i Norden. Loftrup-Ericson har en lång karriär bakom sig som TV-journalist inom TV4 och SVT. Han tillträder sin nya befattning i början av mars.

Publicerat 21 januari 2019

E.ON är drivande i Sverige för omställningen från ett fossilt samhälle. Den nordiska organisationen har sitt huvudkontor i Malmö men har även verksamhet i Danmark och Norge, i de senare länderna inte minst vad gäller omställningen av transportsektorn. I Sverige arbetar man dessutom med elnät och kundlösningar för el, värme och relaterade tjänster.

– Jag ser mycket fram emot att för börja på ett företag som är en så viktig del i samhällets utveckling och som spelar en central roll i den klimatomställning vi just inlett, säger Ivan Loftrup-Ericson.

– E.ON, som ett av Sveriges största energiföretag, är och ska vara väl bevakat av medier. Jag är därför mycket glad för att kunna presentera Ivan Loftrup-Ericson som vår nya presschef, säger Ann-Nina Finne, kommunikationschef på E.ON i Norden.