1. Nyheter

Företaget Universum delar varje år ut priser på Talent Excellence Awards i olika kategorier inom Employer Brand. I år är Marc Hoffmann nominerad till årets vd. 

Hans öppna och informella sätt är smittande och engagerar därför de anställda i företagets vision och mission

Juryns motivering

Universum gör mätningar både bland studenter och så kallade ”young professionals” kring hur attraktiva olika arbetsgivare är. Nomineringen görs av jury på Universum. Övriga nominerade i kategorin årets vd Employer Brand är SKF, Sigma Technology och Uppsalahem.

Juryns motivering:

”Denna person har på ett indirekt och direkt sätt påverkat företagets arbete med attraktionsfrågorna. Han har vidare förankrat dem i ledningen. Han visar vidare aktivt intresse i företagets mångfaldsarbete och bidrar därmed indirekt till företagets starka attraktionskraft. Hans öppna och informella sätt är smittande och engagerar därför de anställda i företagets vision och mission. Vi tror därför att denna Vd kan utgöra såväl en förebild som inspirationskälla för många andra Vd:ar. Universum Communications vill därför nominera E.ON Sveriges VD till årets Vd inom Employer Branding 2019.”

— Jag drivs av att göra rätt saker på rätt sätt – och att göra det tillsammans med andra. Jag triggas av vår vision att driva transformering och förändring. Att verkligen förbättra människors liv. Det går väldigt bra ihop med mina personliga drivkrafter, både i min ledarroll och privat, säger Marc Hoffmann.

Vem som slutligen utses till Årets vd Employer Brand avgörs på prisutdelningen hösten 2019, i samband med Universum Awards i Stockholm. 

Se alla lediga jobb

Se vilka möjligheter det finns på E.ON just nu. Kanske hittar just du din väg här.

Vill du veta mer?

Hör av dig till oss på rekrytering.support@eon.se.