Nu tar vi ytterligare steg mot ett mer hållbart Sverige - E.ON
apartment up_arrow boka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin EAC9921F-E050-4152-9E00-5A9E1CAFA966Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization

Nu tar vi ytterligare steg mot ett mer hållbart Sverige

Vi arbetar ständigt för att förbättra Mina sidor Företag, och den nya funktionen Miljörapport är ett steg på vägen. Med tjänsten kan ni automatiskt följa upp verksamhetens miljöpåverkan, vilket underlättar för mer miljömedvetna val.

Uppdaterat 21 januari 2016

Anna Rylander, produktansvarig för miljöprodukter på E.ON, säger:
– Som energibolag är det enormt viktigt att ligga i framkant av utvecklingen, och kunna hjälpa kunderna att nå sina miljömål. Det här blir ett tydligt steg i den riktningen och en i raden av nya funktioner.

Med fokus på miljön och minskade koldioxidutsläpp

Miljörapport är en tillvalstjänst utöver Miljöredovisning, som alla med Mina sidor Företag har tillgång till. Rapporten innehåller en tydlig uppställning av utsläppsdata för verksamheten, där det är möjligt att få exakta siffror på koldioxidutsläpp i ton. Tjänsten kan också redovisa sänkningar i koldioxidutsläpp i de fall ett miljöval gjorts. Och framförallt kan den visa hur mycket och på vilket sätt miljöpåverkan kan minskas.

Fördelen både med överblicken och på detaljnivå

– En av styrkorna med Miljörapport är möjligheten att titta på enskilda anläggningar och få miljösiffror för varje del. För verksamheter med många anläggningar är det enkelt att få överblick av hela sitt bestånd och visualisera var det finns luckor i miljövalen, säger Jenny Lonefalk, funktionsansvarig för Mina sidor Företag.

Miljörapport ger också en översiktlig bild av koldioxidutsläpp månad för månad, vilket gör det möjligt att följa utvecklingen av utsläppen. Tabellerna kan enkelt exporteras till Excel och användas direkt i hållbarhetsarbetet, något som tidigare efterfrågats.

En del i ett större sammanhang

När det är möjligt att tydligt se verksamhetens miljöpåverkan hoppas vi att drivkraften att använda förnybar energi ökar.

Är ni intresserade av Miljörapport?

För att teckna tjänsten Miljörapport, kontakta er kundansvariga eller mejla minasidorforetag@eon.se.