Nyhet | Partnerskap med Ljungby Energi - E.ON
apartment up_arrow boka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin EAC9921F-E050-4152-9E00-5A9E1CAFA966Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization

Partnerskap med Ljungby Energi

Vid kommande årsskifte startar Ljungby Energi elhandel. I uppstartsfasen har de valt att samarbeta med oss för att sätta upp sina processer och alla andra förberedelser. Därefter kommer vi att bli balansansvariga för handel och produktion samt stötta och möjliggöra för Ljungby Energi att fokusera på den lokala affären.

Uppdaterat 3 september 2018
Publicerat av E.ON Energilösningar (handel)

Fler och fler mindre energibolag väljer nu att ta upp elhandeln inför den elhandlarcentriska marknaden, men det ställer stora krav på de nya handelsbolagen. Riskerna på elmarknaden är betydande.

– Vi är glada och stolta över det framtida samarbetet med Ljungby Energi i den spännande utvecklingsresan de är inne på. E.ONs mångåriga erfarenhet ger oss möjlighet att stödja Ljungby Energi med bred kompetens kring handel, riskhantering och administration, säger Emma Borgström, försäljningschef på E.ON Energilösningars avdelning Corporate Energy Sales.

– E.ON presenterade ett väldigt tilltalade koncept som gjorde att vi valde dem som samarbetspartner. I och med partnerskapet får vi tillgång till E.ONs allra senaste och modernaste stödsystem som möjliggör för oss att fokusera fullt ut på våra kunder och på vår lokala affär, säger Bo Schönbeck, VD på Ljungby Energi AB.