Nyhet | Vi bjuder upp till dans i årets Malmö Pride - E.ON
apartment up_arrow boka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin EAC9921F-E050-4152-9E00-5A9E1CAFA966Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization

Vi bjuder upp till dans i årets Malmö Pride – häng med du också!

I det hållbara samhälle som vi på E.ON vill vara med och skapa gäller öppenhet och människors lika värde. För oss är det en självklarhet att vara en del av Malmö Pride.

Publicerat 28 maj 2018

Vi kommer att vara på plats och ge ännu mer energi till folkfesten. Hoppas att vi ses!

Från Man till Människa

Den 9 juni klockan 15-17.30 på Scandic Triangeln

Välkommen till en underhållande och interaktiv inspirationsföreläsning om de normer och värderingar som styr våra liv och hindrar oss från att tänka logiskt. I samarbete med E.ON bjuder Sara Lund/Claes Schmidt på humor och allvar, fakta och fiktion, inspiration och erfarenhet.

Föranmäl dig via Malmö Prides Facebook-sida

Malmö Pride Parade 2018

Den 10 juni klockan 12-15

Vi samlas utanför Scandic Kramer på Stortorget klockan 12.30 och fixar det sista med vårt släp. Sedan glider vi tillsammans genom Malmös gator med både DJ, saxofonist, slagverk, fanor och med vimplar till alla åskådare.

Anmäl dig till Facebook-evenemanget för paraden

Mer av Malmö Pride 

Bläddra i hela prideprogrammet

Malmö Prides hemsida