Nyhet | Vi flaggar för ett starkt och fredligt Europa - E.ON
apartment up_arrow boka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin EAC9921F-E050-4152-9E00-5A9E1CAFA966Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization

E.ON flaggar för ett starkt och fredligt Europa

Inför valet till Europaparlamentet visar vi vårt stöd för ett enat Europa genom att hissa EU-flaggan utanför flera av våra kontor.

Uppdaterat tisdag 15:00

Den 23 till 26 maj ska medborgarna inom Europeiska Unionen rösta i Europaparlamentsvalet. För oss, som ett europeiskt företag, är det viktigt att den Europeiska Unionen fortsätter att vara stark och enad. Ett Europa där människor reser fritt mellan länder, där studenter lär känna europeiska städer och universitet och där våra kollegor kan arbeta inom olika delar av vårt företag.

Men den frihet, demokrati och tillväxt som den Europeiska Unionen har bidragit till är lätt att ta för given och det finns idag krafter som avvisar idén om ett enat Europa.

– I decennier har vi i Europa varit överens om att samarbete leder till ökat välstånd för alla. Valresultatet kommer att få stor betydelse för våra europeiska grundvärderingar kring solidaritet, frihet och demokrati. Dessa värderingar är själva fundamentet för ett enat och välmående Europa. Vi hoppas därför att ett högt valdeltagande till Europaparlamentsvalet ska stärka sammanhållningen i Europa, säger Marc Hoffmann, vd för E.ON Sverige.

För att markera sitt stöd för EU kommer E.ON att hissa den europeiska flaggan mellan den 16 april och den 31 maj utanför våra större kontor i Sverige. För ett starkt och fredligt Europa.