apartment up_arrowboka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization
Hand håller i sädesslag

Hållbara innovationer investerar i morgondagen

Följ med på resan mot ett förnybart Sverige.

Energi som påverkar, och gör skillnad

Varje år investeras miljoner kronor i olika satsningar som bidrar till hållbar utveckling i Norden. Det är pengar som används för att skapa mer samhällsnytta, något som du också kan läsa mer om i vår årliga hållbarhetsrapport.

För att komma frammåt i vårt arbete inom hållbarhet behöver vi även din hjälp. Din röst är viktig för oss och vi är tacksamma om du har tid att medverka i vår utvärdering kring vårt arbete. Tillsammans kan vi anta nya utmaningar 2017!

Det ska vara lätt att göra rätt

Hållbarhet är en viktig del av vår verksamhet och vi vill att det genomsyrar allt vi gör. Vi är därför mycket angelägna om att det ska vara enkelt för vår omgivning att välja de mest hållbara alternativen - utan att bidra till global uppvärmning.

E.ONs hållbarhetsrapport 2015

I rapporten för 2015 visar vi hur vi arbetar hållbart med nya innovationer, affärer och olika partnerskap som bidrar till resurssmarta enerilösningar. Men vi visar även vägen framåt. Läs den gärna digitalt, med tanke på miljön.

Några lästips

  • Visste du att vi har minskat våra egna utsläpp av koldioxid per producerad kWh avsevärt sedan 2006? (sida 33)
  • Ta reda på hur produktutvecklarna arbetar med fler lösningar inom energieffektivisering, både för privatpersoner och företag. (sida 14)
  • Extra stolta är vi över framgångar med att välkomna allt fler medarbetare med olika bakgrund. Hållbarhetsmålet att minst 10 procent av de som arbetar på E.ON är utlandsfödda har nu uppnåtts. Men mångfald och ett inkluderande synsätt handlar om mer än kön och etnicitet. (sida 21)

Kontaktpersoner

Den här sidan uppdaterades 17 mars 2017