Event | Vi ses på Nordic Clean Energy Week - E.ON
apartment up_arrow boka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin EAC9921F-E050-4152-9E00-5A9E1CAFA966Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization
bild

Nordic Clean Energy Week

Nu kommer energivärlden till Malmö och självklart är vi också på plats

Energivärlden är på plats i Malmö

I maj 2018 är det dags för energivärlden att komma till Malmö för Nordic Clean Energy Week. Den 21-25 maj står de Nordiska länderna värd för världens största energiministermöten: Clean Energy Ministerial och Mission Innovation. Representanter från EU och de 20 länder som står för 75 % av de globala koldioxidutsläppen och 90 % av investeringarna i hållbar energiteknik möts för att accelerera omställningen till fossilfri och hållbar energi.

Under veckan hålls omfattande seminarieprogram kring olika teman, som en global Almedalsvecka och allt är öppet och helt gratis.

Besök oss på plats

Under två dagar, den 22 och 23 maj, är vi på plats tillsammans med andra inom näringsliv, organisationer och forskning för att träffas och prata framtidens energilösningar. Vi kommer bland annat att diskutera framtidens smarta nät, innovation, hållbara transporter och omställningen till 100 % förnybar energi, och vi hoppas att du vill komma och lyssna!

Under just de två dagarna kan du också hitta oss vid en monter på studion och djupdyka i våra senaste projekt eller träffa experter på hållbara energilösningar. Vi ses!

Demokratisering av energisystemet och koldioxidutmaningen

Tisdagen den 22 maj klockan 11.15-12.00

Plats: Malmö, Studio

Framtidens energilösningar för hållbara städer är flexibla och möjliggör mer förnybar energi. I detta seminarium möter vi Karol Gobczynski från IKEA, Mats Leifland från Medicon Villages och Helen Carlström från E.ON, som ger sitt perspektiv på hållbarhet, innovation och framtida lösningar för uppvärmning och kylning.

Anmäl dig till seminariet "Democratization and decarbonization of energy"

Utvecklingen av lokala energisystem

Tisdagen den 22 maj klockan 13.15-14.00

Plats: Malmö, Studio

Hur man skapar ett självförsörjande område? – Vi vet! Men vad vill kunden ha och vem är en kund? Under denna session delar vi våra insikter och lärdomar från Simris, den lilla byn på skånska Österlen, och får träffa andra aktörer som använder smarta nät för att möta globala hållbarhetsmål. Det framtida energisystemet är här idag! Vad gör vi härnäst?

Anmäl dig till seminariet "Local Energy Systems"

Nya innovationer inom fjärrvärme och kyla

Tisdagen den 22 maj klockan 16.00-16.45

Plats: Malmö, Studio

Fjärrvärmen och fjärrkylan står inför både utmaningar och möjligheter för utvecklingen av gröna städer, ekonomisk tillväxt och nya jobb. Så hur kan vi utnyttja de möjligheter som finns inom energiförsörjning, industri och akademi? Det kommer panelen att diskutera.

Anmäl dig till seminariet "Innovation in District Heating and Cooling"

Industriellt samarbete i Malmö hamn

Onsdagen den 23 maj klockan 10.00-10.45

Plats: Malmö, Studio

Kan industriell och urban symbios vara verktyg för att ställa om till en cirkulär ekonomi inom smarta industrier. Vi är övertygade om att så är fallet. I den här sessionen delas insikter, lärdomar och utmaningar från ett unikt samarbetsprojekt i Malmö.

Anmäl dig till seminariet "Sharing in the Malmö port area"

På väg mot hållbara transporter

Onsdagen den 23 maj klockan 15.00-17.00

Plats: Malmö, Börshuset

Under en timme får du höra vad E.ON, Scania och IKEA Group tänker och gör för att främja grön mobilitet här och nu. Interagera med oss och ställ frågor. Efter seminariet bjuder vi på mingel.

Anmäl dig till seminariet "Driving change towards clean and climate friendly transports"

Hitta till eventen

Har du frågor?

Den här sidan uppdaterades 20 april 2018