Fotboll | Samhällsengagemang - E.ON
apartment up_arrow boka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin EAC9921F-E050-4152-9E00-5A9E1CAFA966Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization
FC Rosengård

Energi och engagemang

Nästan hälften av alla svenskar är på något sätt engagerade i fotboll. Vi på E.ON är inte annorlunda. Fotbollen skapar möten och ger miljoner människor möjlighet att vara en del av ett sammanhang. Den gemenskap som sporten ger har potential att göra skillnad och bidra i byggandet av ett mer öppet och inkluderande samhälle.

Därför samarbetar vi med en rad fotbollsklubbar runtom i landet. Här är våra favoritlag.

Mer än en fotbollsklubb

Ungdomar ska ha en självklar plats i det hållbara samhälle som vi vill vara med och skapa. Därför är vi stolt huvudsponsor av Boost by FC Rosengård som hjälper unga arbetssökande att komma vidare i livet, med fantastiska resultat.

Den här sidan uppdaterades 21 juni 2018