Nattvandring.nu | Samhällsengagemang - E.ON
apartment up_arrow boka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin EAC9921F-E050-4152-9E00-5A9E1CAFA966Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization
nattvandring

E.ON stödjer nattvandring.nu

Nattvandring.nu är en stiftelse med syfte att främja nattvandring i hela Sverige.

Stiftelsen erbjuder kostnadsfri rådgivning, utbildning, försäkringar och annat stöd till grupper som arrangerar nattvandringar runtom i Sverige. Målet är att minska risken för våld, skadegörelse och missbruk av alkohol och narkotika bland unga.

Ljus och värme

Vad har då nattvandrare och ett energibolag gemensamt? Faktiskt mer än man kan tro. Vi på E.ON vet hur otroligt viktigt det är med en trygg och pålitlig energiförsörjning. Inte minst under kalla och blåsiga nätter är vi beroende av att ljuset och värmen fungerar.

Trygga nattvandrare sprider också ljus och värme i natten. Genom att förse hela Sverige med de verktyg och kunskaper som behövs för att starta och driva en grupp med nattvandrare, gör nattvandring.nu stor nytta.

E.ON engagerad i nattvandring.nu

E.ON är huvudstiftare till verksamheten. Förutom att bidra ekonomiskt till verksamheten kommer E.ON att uppmuntra sina medarbetare att delta i nattvandring.

Vi bryr oss

Det finns vissa saker som vi människor inte kan vara utan. Till det allra viktigaste i livet hör att vi stöttar och tar ansvar för varandra. Genom att finnas till hands och bry oss om när det behövs skapar vi en bättre tillvaro för alla.

Nattvandrarna bidrar till ett starkare vuxenengagemang kring barn och ungdomar, vår allra viktigaste framtidsresurs. Vi som arbetar på E.ON är stolta över att få vara projektets huvudstiftare!

Mer om nattvandring.nu

Det finns cirka 200 grupper som är anslutna till Nattvandring.nu på olika ställen i landet, bland annat i:

  • Trelleborg, Helsingborg och Munka-Ljungby
  • Uppsala-Årsta, Filipstad och Hagfors
  • Stockholm, Malmö och Ramlösa
Nattvandring
Den här sidan uppdaterades 26 februari 2018