Så jobbar vi med sponsring | Samhällsengagemang - E.ON
apartment up_arrow boka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin EAC9921F-E050-4152-9E00-5A9E1CAFA966Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization
Samhällsengagemang

Samhällsengagemang

Den röda tråden i vår sponsring

Vårt sponsringsarbete fokuserar på ungdomar och familjer, mångfald och det hållbara samhället. Vi är engagerade i projekt inom olika områden, men vill alltid att våra sponsringsåtaganden har en koppling till våra kärnintressen energi- och klimatfrågor.

Vi älskar fotboll

Ungefär en tredjedel av kostnaderna i många fotbollsklubbar är energirelaterade. Vi vill gärna hjälpa fotbollen med energifrågorna och samarbetar därför med flera klubbar.

Alla ska kunna simma

Att kunna simma är livsviktigt. Därför gillar vi och stödjer gärna projekt som både ökar och bibehåller simkunnigheten i landet.

Tryggare gator

Nattvandring.nu är en stiftelse som bildades av oss på E.ON tillsammans med Skandia 2008 och som har som syfte att bidra till ökad trygghet för barn och ungdomar.

Lampor som gör skillnad

I samarbete med projektet GIVEWATTS har vi under flera år bidragit till att fler skolbarn kan läsa läxorna. Under 2017 skänkte vi 110 000 kronor, vilket motsvarar 220 solenergilampor till familjer som annars har fotogenlampa eller öppen eld som enda ljus när solen gått ner.

Ansök om sponsring

Vi går tyvärr inte in i nya sponsorsamarbeten för tillfället, men uppfyller ditt projekt våra riktlinjer och är i linje med vårt fokus så fyll gärna i formuläret för sponsoransökan. Vi sparar då dina uppgifter och återkommer längre fram om det blir aktuellt.

Tack!

*=obligatoriskt fält

Den här sidan uppdaterades 26 februari 2018