Om E.ON | El, gas och värmeförsäljning - E.ON
apartment up_arrow boka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin EAC9921F-E050-4152-9E00-5A9E1CAFA966Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization
Montör vid solceller

E.ON Energilösningar

Vi har produkter inom el, gas, värme, kyla och tjänster för energieffektivisering.

Varför vill E.ON hjälpa dig att spara energi?

Att det är viktigt att spara energi är ganska självklart. Men att vi vill att du ska göra det är kanske inte lika självklart. Vi säljer ju trots allt energi. Den enkla förklaringen är att vi alla har ett ansvar för att skapa ett mer hållbart samhälle där energi gör nytta, och då måste alla, både privatpersoner och företag, göra vad de kan. Och tillsammans kan vi faktiskt göra skillnad.

Vi har hellre många nöjda kunder som förbrukar lite mindre energi än färre som förbrukar mer.

Våra produktområden

Tillgång till el och värme är en självklarhet för oss här i Norden. Men det är inte alltid lika självklart vem som ska leverera din el, eller hur du ska värma upp ditt hus. Vi har totallösningen för både hem och företag.

Vi har produkter inom el, gas, värme, kyla och tjänster för energieffektivisering.

Den här sidan uppdaterades 5 mars 2019
av E.ON Energilösningar (handel)