E.ON Energidistributions installatörssidor - E.ON
apartment up_arrow boka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin EAC9921F-E050-4152-9E00-5A9E1CAFA966Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization
Installerar solceller på taket

Välkommen till installatörssidorna

Vi har på grund av högt inflöde just nu en handläggningstid på cirka 6-8 veckor. Vi gör vad vi kan för att hantera ärendena så fort det går men vi ber er ha överseende med den längre handläggningstiden.

För dig som är installatör

Dessa sidorna är för dig som installatör. Här kan du föranmäla, färdiganmäla samt följa statusen på dina ärenden. Du hittar även förtydligande information, våra tekniska anvisningar och installatörstidningen Bransch.nytt.

På föranmälan är det viktigt med rätt och komplett adressinformation till kunden. Fälten för mobilnummer och e-postadress är obligatoriska i föranmälan för privatkunder. Med den informationen kan vi kommunicera med kunden med ebrev/sms under tiden ett ärende pågår. Då är kunden uppdaterad. På samma sätt kommer vi att kommunicera med dig som elinstallatör så att du vet vad som händer i dina ärenden.

För att komma i kontakt med Anslutningsavdelningen ringer ni till 010-228 60 00. Våra telefontider är helgfria måndagar till fredagar klockan 8–12.

Välkommen hit!