1. Partners
  2. Installatör

Vad kan vi hjälpa dig med?

Vi har på grund av högt inflöde just nu en handläggningstid på cirka 2–3 veckor. Vi gör vad vi kan för att hantera ärendena så fort det går men vi ber er ha överseende med den längre handläggningstiden.

För dig som är installatör

De här sidorna är för dig som installatör. Här kan du föranmäla, färdiganmäla och följa statusen på dina ärenden. Här hittar du även förtydligande information, våra tekniska anvisningar och installatörstidningen Bransch.nytt.

På föranmälan är det viktigt med rätt och komplett adressinformation till kunden. Fälten för mobilnummer och e-postadress är obligatoriska i föranmälan för privatkunder. Med den informationen kan vi kommunicera med kunden med mejl eller sms under tiden ett ärende pågår. Då är kunden uppdaterad. På samma sätt kommer vi att kommunicera med dig som elinstallatör så att du vet vad som händer i dina ärenden.

För att komma i kontakt med Anslutningsavdelningen gällande ditt ärende så ringer du till 010-228 60 00. Om du har frågor om webbföranmälan eller inloggningsproblem så ringer du till vår kundtjänst på 0771-37 70 00.

Välkommen hit!