Installatör | Bransch.nytt - E.ON
apartment up_arrow boka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin EAC9921F-E050-4152-9E00-5A9E1CAFA966Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization
Montör vid verktygslåda

Bransch.nytt

Bransch.nytt – december 2017

Tack för din insats

Nu förnyar vi Sverige. Elnätet är en av vägarna för att fånga in all förnybar energi från sol och vind och distribuera den till privatkunder och företag där energin gör nytta.

Nya lösningar

Med nya energilösningar och nya smarta energinät kommer vi att ta oss in i morgondagen. Därför är vi tacksamma för ett bra samarbete. Med dina goda insatser bidrar du både till en säkrare elmiljö och ett hållbart samhälle. Från Bransch.nytt och E.ON Energidistribution önskar vi dig en god avslutning på året.

Först i Sverige

I dag visar vi ett exempel på hur ett lokalt energisystem, det första i Sverige, kan etableras och hur den bakomliggande tekniken ser ut. Vi presenterar investeringar i vårt elnät och lyfter en debatt om risken för att det inte ska finnas tillräcklig kapacitet i elnätet. Vi hoppas på en intressant läsning.

Undvik flaskhalsar

Under helgerna är vi färre som hanterar anslutningsärenden. Samtidigt är det just nu många som vill ha el. Lämna gärna in dina ärenden så snabbt du kan.

Den här sidan uppdaterades 23 januari 2018
av E.ON Energidistribution