Installatör | Bransch.nytt - E.ON
apartment up_arrow boka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin EAC9921F-E050-4152-9E00-5A9E1CAFA966Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization
Montör vid verktygslåda

Bransch.nytt

Bransch.nytt – mars 2019

Vårt värdefulla samarbete

Hur klarar vi anslutningarna när kapacitetsbristen i elnäten blir en realitet? Hur hanterar vi en akutinsats efter en förödande storm? Hur säkrar vi att elfakturan ställs till rätt elkund i en flerbostadsfastighet och att kunden kan identifiera rätt mätarsäkring?

Det är några av de frågor som berörs i det nya numret av Bransch.nytt – som har samarbete som röd tråd. Vi berättar också om ett nytt verktyg som hjälper till att öka dialogen i anslutningsärendena.

Det handlar helt enkelt om att hjälpas åt och din insats är avgörande för att vi ska nå gemensam framgång. Tack för ditt arbete!

Den här sidan uppdaterades 3 april 2019
av E.ON Energidistribution (nät)