Bransch.nytt | Förbättrade funktioner - E.ON
apartment up_arrow boka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin EAC9921F-E050-4152-9E00-5A9E1CAFA966Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization
Hand på surfplatta

Förbättrade funktioner

Vi arbetar hela tiden på att utveckla våra digitala tjänster för att förenkla administrationen för dig och våra kunder. Inom de närmaste månaderna planerar vi för en rad förbättringar.

Nu får privatkunderna sina offerter digitalt

En ny digital tjänst ger privatkunder tillgång till sina offerter och möjlighet att signera sin beställning digitalt med mobilt bank-ID. Redan efter en månad kan vi konstatera att beställningarna kommer in snabbare och fler än hälften signeras inom ett dygn. Med vanlig postgång tog hanteringen minst två veckor. Detta är möjligt tack vare att du som installatör ger oss mobilnummer och mejladress till privatkunder i din föranmälan.

Rätt kontaktuppgifter i färdiganmälan

När vi skickar ärenden till våra montörer ska de kontakta ansvarig installatör för att boka tid för färdigställandet av arbetet. Ofta är det företagets telefonnummer som är angivet i färdiganmälan och montören hamnar därför hos fel person. För att undvika detta lägger vi nu till nya fält i färdiganmälan för att få rätt kontaktuppgifter för det avslutande arbetet i fält.

Förtydligande om gatubelysning

För att förtydliga att den ärendetyp som tidigare kallades ”Ändra omätt anläggning” främst gäller gatubelysningsärenden ändrar vi namnet till ”Ändra omätt anläggning/Gatubelysning”.

Enklare att fixa situationsplanen

För att vi ska kunna ge rätt förutsättningar för ditt arbete med bland annat rördragning för kablaget är situationsplanen obligatorisk i ett antal ärenden. Nu arbetar med att förbättra ritverktyget, så att du ska slippa rita på fri hand för att markera ut huset och var mätaren ska placeras.

Svårt att komma ihåg ditt lösenord?

Det är många som glömmer sitt lösenord och spärrar sitt konto efter ett antal inloggningsförsök. Inom kort kommer du att kunna begära ett nytt lösenord. Du får då ett tillfälligt lösenord som du sen ändrar till ett valfritt lösenord innan du loggar in.

Den här sidan uppdaterades 23 januari 2018
av E.ON Energidistribution